Lovi23
Fanka BB :)
Ja bym brałaZrobiłam wczoraj betę i jest 29.51. Zrobię jeszcze w sobotę. Ale nie napalam się. Chce żeby się udało. To mówicie żeby brać dupka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bym brałaZrobiłam wczoraj betę i jest 29.51. Zrobię jeszcze w sobotę. Ale nie napalam się. Chce żeby się udało. To mówicie żeby brać dupka
Na pewno nie zaszkodzi może jedynie pomoc. Trzymam kciukiNie. Teraz jak byłam w toalecie to jest jasnobrazowe. Spróbuje zadzwonić jeszcze raz popołudniu. Wzięłam ten duphaston, jak zacznę żywa krwią krwawic to odstawie. I jutro jeszcze raz pójdę na bete zobaczę jaka jest sytuacja
I zbadaj progesteron... może?Nie. Teraz jak byłam w toalecie to jest jasnobrazowe. Spróbuje zadzwonić jeszcze raz popołudniu. Wzięłam ten duphaston, jak zacznę żywa krwią krwawic to odstawie. I jutro jeszcze raz pójdę na bete zobaczę jaka jest sytuacja
Wzięłam, co ma być to będzie. Będę brała rano i wieczorem, na środę ustalilam wizytę. Tabletek starczy mi do środy do rana i myślę że do tego czasu będzie wiadomo co i jak. Poprzednio brałam 3x1, ale na tyle nie mam. Myślę że lepiej brać 2x1 niż wcale.Ja bym brała![]()
Progesteron też robiłam Ale wynik będzie dziś wieczorem dopieroI zbadaj progesteron... może?
no ja tez bym sie bala brac sama leki....trzymam ogromne kciuki za to zeby wszystko bylo ok:*Ale w 4tc oprócz pogrubienia śluzówki nic nie zobaczą. Nie wiem czy jest sens dodatkowo się stresować. Już kiedyś usłyszałam że poronienie w 5tc przebiega jak normalna miesiączka i bez sensu że tam jestem. Muszę czekać. Nie będę brała żadnych leków dopóki lekarz nie oddzwoni
Jest ładnie [emoji106] GRATULUJĘJa też powtórzyłam. Radość miesza się ze strachem ...Zobacz załącznik 906673
To szybko próbuj u innych lekarzyJestem umówiona na środę. Mam w domu duphaston jakbym brała po 2 tabletki to do środy mi starczy. Ale nie wiem czy mam brać czy nie. Nie mogę się skontaktować z lekarzem i nie wiem co robić.