reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Zależy jak usuwają jak wyrywają to faktycznie bez problemu [emoji14] ja usunęłam 4 w ciągu 3 miesiącu ostatnia była najgorsza bo miała być hirurgicznie tak samo jak przedostania ale stwierdzili że lekko natna i wyjdzie bez problemu niestety się pomylili i im się urwała końcówka więc mi Borowali w kości 2h to wszystko trwało myślałam że do domu nie dojadę.. tydzień cierpiałam jeszcze mi nie chcieli przepisać nic przecibolowefo dobrze że Ketonal miałam w domu..
U mnie ponoć strasznie korzenie były powykrzywiane... I ta druga tak samo wygląda... Ale 3 ruchy tylko zrobił i mówi, że już ząb wyszedł [emoji1] byłam w szoku,że tak szybko. Teraz tez czuje się ok, nawet byłyśmy na spacerku :)

O kurcze... To faktycznie masz utrudnione starania [emoji17][emoji17] ja tez się obawiam tego PCOS, bo mam pęcherzyki na jajkikach, ale lekarz twierdzi, ze nie pasuje do tego, bo miesiączki mam regularnie w miarę, i nic w sumie nie wskazuje na to,poza tymi pęcherzykami [emoji17][emoji17] narazie kazał się starac i jak przez rok nie wyjdzie to zaczniemy kompleksowe badania.
Ale to chyba dobrze, że są pęcherzyki ? Gorzej gdyby ich nie było? Czy to jakieś torbiele?

Ale jak nie pękają to może to prowadzić do PCOS bo chyba jeśli są to znaczy że nie pękają, dobrze rozumiem ?
Nie. Jeżeli są pęcherzyki to znaczy, że... hmmm... jest dobrze:) Przed owulacja zawsze jeden jest dominujacym, który dojrzewa... A reszta czeka na kolejny cykl,na swoją kolej:)

Ale to chyba dobrze, że są pęcherzyki ? Gorzej gdyby ich nie było? Czy to jakieś torbiele?

Nie, właśnie bardzo dobrze :) prawdopodobnie w ubiegłym cyklu miała miejsce moja pierwsza (albo jedna z pierwszych) owulacja :). Więc laparoskopia zadziałała, privlem tkwi w tym że daje ona mi jakieś 6-10 msc później jajniki znów 'zarosną'. A uwierzcie że taka presja nie pomaga ;c

Nie. Jeżeli są pęcherzyki to znaczy, że... hmmm... jest dobrze:) Przed owulacja zawsze jeden jest dominujacym, który dojrzewa... A reszta czeka na kolejny cykl,na swoją kolej:)
Aaaa ok :D u mnie na wizytach u ginekologa lekarze zawsze odnosili się do moich jajników slowami ( jajniki pracują właściwie ).

Ale jak nie pękają to może to prowadzić do PCOS bo chyba jeśli są to znaczy że nie pękają, dobrze rozumiem ?
Byłam w 14dc lekarz powiedział dokładnie że są pęcherzyki a jeden wygląda bardzo obiecująco :) kilka dni po wizycie zaczęłam robić tedy owulacyjne i wychodziły nawet nawet.
Screenshot_20180723-160556_Gallery.jpg
Screenshot_20180723-160517_Gallery.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180723-160556_Gallery.jpg
    Screenshot_20180723-160556_Gallery.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 144
  • Screenshot_20180723-160517_Gallery.jpg
    Screenshot_20180723-160517_Gallery.jpg
    36,1 KB · Wyświetleń: 147
Do mnie wlasnir przyszła @, więc te marne nadzieje rozwiane... Za to gin mi odpisał że chce u siebie jeszcze zbadac prolaktyne, ma być o 8, na czczo i zero stresu! Mam nawet sama nie prowadzić auta do niego. A co najlepsze, mam nie myc sutkow rano [emoji23][emoji23] Podobno nawet leki dotyk pobudza prolaktyne. No zobaczę co wyjdzie w takich laboratoryjnych warunkach...

reklama
Do góry