MasterKa
Fanka BB :)
Trzymam kciuki! [emoji8]Kibicuję z Całego serca aby nie okazało się że to pcos!
To nic, lecę się ogarnąć i jadę ! Zamelduję się wieczorkiem !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki! [emoji8]Kibicuję z Całego serca aby nie okazało się że to pcos!
To nic, lecę się ogarnąć i jadę ! Zamelduję się wieczorkiem !
U mnie ponoć strasznie korzenie były powykrzywiane... I ta druga tak samo wygląda... Ale 3 ruchy tylko zrobił i mówi, że już ząb wyszedł [emoji1] byłam w szoku,że tak szybko. Teraz tez czuje się ok, nawet byłyśmy na spacerkuZależy jak usuwają jak wyrywają to faktycznie bez problemu [emoji14] ja usunęłam 4 w ciągu 3 miesiącu ostatnia była najgorsza bo miała być hirurgicznie tak samo jak przedostania ale stwierdzili że lekko natna i wyjdzie bez problemu niestety się pomylili i im się urwała końcówka więc mi Borowali w kości 2h to wszystko trwało myślałam że do domu nie dojadę.. tydzień cierpiałam jeszcze mi nie chcieli przepisać nic przecibolowefo dobrze że Ketonal miałam w domu..
Ale to chyba dobrze, że są pęcherzyki ? Gorzej gdyby ich nie było? Czy to jakieś torbiele?O kurcze... To faktycznie masz utrudnione starania [emoji17][emoji17] ja tez się obawiam tego PCOS, bo mam pęcherzyki na jajkikach, ale lekarz twierdzi, ze nie pasuje do tego, bo miesiączki mam regularnie w miarę, i nic w sumie nie wskazuje na to,poza tymi pęcherzykami [emoji17][emoji17] narazie kazał się starac i jak przez rok nie wyjdzie to zaczniemy kompleksowe badania.
Ale jak nie pękają to może to prowadzić do PCOS bo chyba jeśli są to znaczy że nie pękają, dobrze rozumiem ?Ale to chyba dobrze, że są pęcherzyki ? Gorzej gdyby ich nie było? Czy to jakieś torbiele?
Nie. Jeżeli są pęcherzyki to znaczy, że... hmmm... jest dobrzeAle jak nie pękają to może to prowadzić do PCOS bo chyba jeśli są to znaczy że nie pękają, dobrze rozumiem ?
Ale to chyba dobrze, że są pęcherzyki ? Gorzej gdyby ich nie było? Czy to jakieś torbiele?
Aaaa okNie. Jeżeli są pęcherzyki to znaczy, że... hmmm... jest dobrzePrzed owulacja zawsze jeden jest dominujacym, który dojrzewa... A reszta czeka na kolejny cykl,na swoją kolej
![]()
Byłam w 14dc lekarz powiedział dokładnie że są pęcherzyki a jeden wygląda bardzo obiecującoAle jak nie pękają to może to prowadzić do PCOS bo chyba jeśli są to znaczy że nie pękają, dobrze rozumiem ?
Na kartce po wizycie mam napisane "oba jajniki wielopęcherzykowe"Ale to chyba dobrze, że są pęcherzyki ? Gorzej gdyby ich nie było? Czy to jakieś torbiele?