Ja już też zglupiam.....Może to resztki tego owulacyjnego sluzu? Kurde sama nie wiem[emoji23]
reklama
buterrfly
Fanka BB :)
U Was w mieście to lepiej.. Tam robią w pierwszej kolejności.. Na wiosce to trzeba poczekać aż znajdą , później zrobią , a jeszcze jak pada to wiadomo gorzej im to idzie.. [emoji12]Chyba jeszcze nie spotkalam u nas tego zeby pradu nie bylo dluzej niz kilka godzin [emoji57]
No ale jak tam grzeje to zawsze jest tragedia, ile to razy z tz przy otwartym na calosc oknie siedzieliśmy bo bylo tak gorąco a wypatrywane przez nas chmury przechodzily bokiem [emoji23][emoji23]
Ale u Nas na tych rejonach poligony ściągają te chmurzyska.. Czasami deszczu nie ma i nie ma
No tak cieszę się bo miesiąc temu miałam.cykl bezowulacyjny ale ten sluz mnie zbil z tropuWazne ze jestes po owulacji tak? Wiec nie stresuj sie tym sluzem [emoji12]
PamiętamyO mnie to chyba zadna nie pamieta![]()
Nat Bluebell
Fanka BB :)
No jak nie? Co słychać?O mnie to chyba zadna nie pamieta![]()
Ja też miałam teraz podobną zagwozdkę bo trzy dni po owu był aż wodnisty, dziwny jakiś.No tak cieszę się bo miesiąc temu miałam.cykl bezowulacyjny ale ten sluz mnie zbil z tropu
Teraz dla odmiany zaczynają mnie cycki znowu boleć i jajnik ponownie ćmi. A do @ 10dni
1
185097
Gość
Zamówiłam testy owulacyjne. Pewnie beda na wtorek...i bedzie mnie kusić aby zrobic ciazowy bo tez tam sa[emoji23]
Moglam zamówić je później[emoji23]
Hehehe zwariujemy z takimi dziwactwamiNo jak nie? Co słychać?
Ja też miałam teraz podobną zagwozdkę bo trzy dni po owu był aż wodnisty, dziwny jakiś.
Teraz dla odmiany zaczynają mnie cycki znowu boleć i jajnik ponownie ćmi. A do @ 10dni![]()
HeheZamówiłam testy owulacyjne. Pewnie beda na wtorek...i bedzie mnie kusić aby zrobic ciazowy bo tez tam sa[emoji23]

reklama