paulina1994
Fanka BB :)
Najlepiej jak jest około 15 przy staraniachJa mam prolaktne ok 19 chyba z tego co pamietam przy normie do 29.2 wiec to dobrze czy złe?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najlepiej jak jest około 15 przy staraniachJa mam prolaktne ok 19 chyba z tego co pamietam przy normie do 29.2 wiec to dobrze czy złe?
He he, no właśnie przeczytałam ostatnie 30 stron i trochę mi raźniej :-)Dobrze trafiłaś my tu wszystkie co by chciały odrazu natychmiast żeby się udało![]()
Witaj i owocnych starańDziś 4 dc, @ przyszła w piątek, także starania w tym miesiącu przed nami :-)
Tantum Verde w sprayu a oprócz tego napar z imbirem gozdzikami, cynamonem, kurkumą, miodem i cytrynąA ja siedzę w szpitalu bo mój tż chory i wrócił dziś z pracy jak tylko.do niej pojechał :/ i mnie coś kluje w gardle mam nadzieję, że się nie rozłoże w nowej pracycoś polecacie na to żeby się nic nie rozwijało ??
Właśnie mi się przypomniało, że kiedyś brałam. Raczej nie zaszkodziHej Dziewczyny ! Mam pytanko bo tak sobie mysle czy jest sens brac w tym cyklu na wlasna reke ten Castagnus ... mam wizyte u gin 8 pazdz. i to bedzie juz 24-25 dc bodajze... a tak moze bym sobie zbila troche ta prolaktyne a zwiekszyla progesteron...
Wlasnie biore od tego cyklu[emoji5]Najlepiej jak jest około 15 przy staraniachmożesz brać Costangusa taki ziołowy preparat na obniżenie prolaktyny
To wezme... moze a nuz cos pomoze a jak nie to trudno moze gin cos przepisze 8 pazWitaj i owocnych starań![]()
Tantum Verde w sprayu a oprócz tego napar z imbirem gozdzikami, cynamonem, kurkumą, miodem i cytrynąmoże być na bazie czarnej herbaty albo jakieś innej.
Właśnie mi się przypomniało, że kiedyś brałam. Raczej nie zaszkodzi![]()
Ja sama biore ten Castagnus. Zobaczymy co zdzialaHej Dziewczyny ! Mam pytanko bo tak sobie mysle czy jest sens brac w tym cyklu na wlasna reke ten Castagnus ... mam wizyte u gin 8 pazdz. i to bedzie juz 24-25 dc bodajze... a tak moze bym sobie zbila troche ta prolaktyne a zwiekszyla progesteron...
Ja zaczne od jutra bo dopiero kupilam ... zobaczymy co gin na to powie za 2 tygWlasnie biore od tego cyklu[emoji5]
Z takich babcinych sposob to pamietam ze jak ojca bralo jakies przeziebienie to mama mu wycierala stopy alkoholem i na to grube skarpety[emoji5]To wezme... moze a nuz cos pomoze a jak nie to trudno moze gin cos przepisze 8 paz
Żebym znów miała głupia nadzieje przed @ [emoji23] [emoji12]Ja zaczne od jutra bo dopiero kupilam ... zobaczymy co gin na to powie za 2 tyg![]()
Nie chce marnowax cyklu nie biorac nic...wiec chociaz moze cos ziolowego
![]()