reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Jestem taka wku*wiona!!![emoji49]
Moj się dziś obudził z mega katarem![emoji37] Nosz ku*wa!!!! Nie chorował, a jak przyszedł dzień pójścia do szpitala On jest chory!!! Niech mnie ktoś dobije[emoji24]
I co teraz ?? [emoji37] chyba jak jest chory to nie za bardzo moze isc na jakis zabieg/operacje [emoji848]

Kocham jesień ale ten przeskok temperatury z 30 na 1 w ciagu tygodnia jest tragiczny [emoji849]
Moj mlody wlasnie kichnal, oby to bylo jednorazowe bo jak zlapie katar to bede musiała przesuwać operacje [emoji849][emoji58]

reklama
I co teraz ?? [emoji37] chyba jak jest chory to nie za bardzo moze isc na jakis zabieg/operacje [emoji848]

Kocham jesień ale ten przeskok temperatury z 30 na 1 w ciagu tygodnia jest tragiczny [emoji849]
Moj mlody wlasnie kichnal, oby to bylo jednorazowe bo jak zlapie katar to bede musiała przesuwać operacje [emoji849][emoji58]
Pewnie go odeślą, przeciez z katarem nie może podejść do operacji[emoji37]
Jestem taka zla[emoji37]

Witaj [emoji137] ile masz lat? Ile sie staracie ? [emoji4]
Mam 31 lat staramy się od lipca. Długo myśleliśmy że nasza córka będzie jedynaczka bo nie chcieliśmy więcej dzieci. I w tym roku nie wiem. ..jak grom z jasnego nieba zaczęliśmy o tym rozmawiać że jednak nie chcemy żeby córka była sama. I w maju podjęliśmy decyzję ze chcemy drugie dziecko. Ja naiwna myślałam że skoro mamy już dziecko to nie będzie z tym większych problemów a tu klops. Co prawda dopiero 3 cykl poszedł na marne ale człowiek za każdym razem łapie doła jak przychodzi @

reklama
Do góry