reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Ja myslez ze po bobosexach to trzeba lezec nie wstawac cala noc i....tampona sobie wlozyc nasaczonego tym specjalnym kremikiem dobrym dla plemniczkow!! Bosz ale ja mam swietne pomysly!!;)
Ale po co Ci ten tampon? Na zdrowy rozsadek On Ci w niczym nie pomoze, bo plemniki musza polecieć dalej, a tampona tez daleko nie wsadzisz, no i najważniejsze, tampon wchlonie caly zel i nic Ci po nim[emoji41]
Od tego sa aplikatory z tym zelem[emoji4] ja akurat nie mam aplikatorow bo nie bylo wiec kupilam w tubie i pomagam sobie strzykawką[emoji2]

Mam wrażenie, że macie bekę z tego co napisałam ;) ale przecież wiem to od lekarza, a nie z kafeterii ;)
Wszystkie rady odnosnie staran, tym bardziej od lekarzy sa godne uwagi[emoji8] i warto wziac je sobie do serca[emoji4]
Choc w moim przypadku ja nie dalabym rady bo po seksie muszę sie umyc. Nie ma innej opcji ze taka zaspermiona pojde spać[emoji23]

Maz pojechal do pracy a ja gotuje zupę...bo nie mogę spać[emoji15] będę sama ze sobą rozmawiać bo Wy wszystkie śpicie[emoji41]

Ja ostatnio często wstaje w nocy bo mnie mały budzi. Później śpi do 7. Jak tak dalej pójdzie, będzie nie do obejrzenia do przedszkola.

Przyzwyczajajmy się do bezsennych nocy jak planujemy dzidzie ;)

Ja tez gdy wstaje na siku nad ranem 4-5 czy nawet 3 w nocy juz nie spie pozniej. Moj maz mi sie dziwi czemu zasnac nie moge pozniej i mowi ze chyba trenuje bezsennosc jaka bedzie przy dziecku[emoji13]

reklama
Ja tez gdy wstaje na siku nad ranem 4-5 czy nawet 3 w nocy juz nie spie pozniej. Moj maz mi sie dziwi czemu zasnac nie moge pozniej i mowi ze chyba trenuje bezsennosc jaka bedzie przy dziecku[emoji13]
Hehe no ja mam Tak samo :) zamiast odpoczywać bo zaraz.będzie nocne wstawanie to nie:p Ehhh Ale co zrobić :)

Do góry