makota89
Fanka BB :)
Tez mam synka 4 letniego i trochę żałuję że nie rozpoczęliśmy starań wcześniej :/Drugasyn ma 4 latka
Ja mam dziś i jutro wolne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez mam synka 4 letniego i trochę żałuję że nie rozpoczęliśmy starań wcześniej :/Drugasyn ma 4 latka
Pytanko do dziewczyn, które już długo się starają. Czy dajecie sobie ileś cykli czasu a potem będziecie rozważać in vitro, czy wykluczacie tę metodę ?
ja tez od okolo 4 nie spie i do tego tak mnie naparza glowa;/Ja tez nie moglam zasnąć. Męczyłam sie z dobrą godzine zanim usunelam. A od 4 już nie spalam.
Ja mam problemy ze snem od tej cholernej zmiany czasu[emoji15] a glowa to boli mnie praktycznie codziennie. Moj maz sie smieje ze mnie i zapisuje w kalendarzu kiedy ta glowa mnie nie bolalaja tez od okolo 4 nie spie i do tego tak mnie naparza glowa;/
Mi sie tez marzyl synek,jakos jak bylam z nim w ciazy to wiedzialam sama z siebie ze to syn przed skanem,jak poszlismy na skan i pani ppwiedzialal ze synek to nawet nie bylismy zdziwieni takie to bylo oczywiste dla nas![]()
Ja bym chciała synka ,a jak będzie to nie wiem.. Jak to się mówi oby zdrowe było.. W mojej rodzinie to zawsze syn był pierwszy , ale znowu w rodzinie mojego Tż same dziewczynki.. Jego ojciec ma 7 córek i dopiero był mój K [emoji14] Także z tą płcią to bardzo losoweMi sie tez marzyl synek,jakos jak bylam z nim w ciazy to wiedzialam sama z siebie ze to syn przed skanem,jak poszlismy na skan i pani ppwiedzialal ze synek to nawet nie bylismy zdziwieni takie to bylo oczywiste dla nas![]()
hehe dobry jest, ja zawsze na bol glowy kawa ale teraz jak wypije dwie mega slabe nawet to mi tak serducho lata;/ a juz jedna rano wypilam....Ja mam problemy ze snem od tej cholernej zmiany czasu[emoji15] a glowa to boli mnie praktycznie codziennie. Moj maz sie smieje ze mnie i zapisuje w kalendarzu kiedy ta glowa mnie nie bolala
dlatego ja bym kolejny raz nie chciala znac plci ani mąż, ale synek napiera bo chce wiedziec co tam mama w brzuszku maJa w pierwszej ciąży w ogóle nie miałam jakiegokolwiek przeczucia jakiej płci dziecko noszę w brzuchu. I nawet było mi to wszystko jedno. Nie miałam w ogóle parcia na płeć. Bardzo cieszyłam się z informacji że będzie córeczka. Jednak chyba o wiele większą radość poczułam kiedy lekarka na usg 3D powiedziała nam, że tak naprawdę to będziemy mieli syna. W drugiej za to ciąży cały czas marzyłam o córeczce. Mówiłam sobie, że parka ma być i już. I pewnego dnia, jednak dostałam takiego przeczucia, że to chłopiec, że idąc na usg i dowiadując się o płci, wcale nie byłam zaskoczona. Chłopak na 100%!