reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

A gdzie do endo i do kogo chodzisz ? Bo mi gin coś wspominał , że jakbym chciała badać dalej i jakoś szczegółowo hormony to tylko u dobrego endo To ja Wam cholernie współczuję.. W mojej przychodni przychodzisz w godzinach co przyjmuje lekarz. Podajesz w rejestracji imię i nazwisko , pielęgniarka niesie Twoją karte do lekarza ,a Ty w tym czasie siadasz sobie w poczekalni za ostatnią osobą, więc ja na prawdę nie mam co narzekać
Napisze ci na priv

reklama
Przegladalam dzis moje zdjęcia z wakacji i aktualne. I jestem w szoku jak przytylam, szczegolnie na brzuchu. Naprawdę wyglądam na jakiś 15 tydzien ciąży. Od poniedzialku zaczynam ćwiczyć. Musze sie wziac za siebie przez zimę bo będzie tragedia[emoji15]

No ja wlasnie sie dziwię ze ten moj wynik jest niski skoro mieszcze sie w normie pisze wyraznie faza owulacyjna od 0,121- 12,00 a faza lutealna 1,83-23,9 A ja mam 7.38 wiec norma ani nie za mało ani za duzo wiec o co chodzi:hmm:
Ponoć lekarze twierdzą że jak jest wynik 15 niektórzy nawet mówią że 20 to owulacja na 99% była a u innych może się trafić niski wynik i też owulacja była ale tego się już pewnym nie jest aż tak. Ja tak to rozumiem

Przegladalam dzis moje zdjęcia z wakacji i aktualne. I jestem w szoku jak przytylam, szczegolnie na brzuchu. Naprawdę wyglądam na jakiś 15 tydzien ciąży. Od poniedzialku zaczynam ćwiczyć. Musze sie wziac za siebie przez zimę bo będzie tragedia[emoji15]
Mi tak samo przybyło parę kg i już raz w tym tygodniu ćwiczyłam i dziś znów idę :)
Ogólnie w lato jeździłam dużo kolarzówką, a teraz jest zimno i szybko ciemno i nie jeżdżę :)

Ponoć lekarze twierdzą że jak jest wynik 15 niektórzy nawet mówią że 20 to owulacja na 99% była a u innych może się trafić niski wynik i też owulacja była ale tego się już pewnym nie jest aż tak. Ja tak to rozumiem
Tylko pytanie do ktorego dnia po owu jest wynik 15 czy 20 a od ktoregi juz zaczyna spadać:dry:

Pakiety na 5 badań tarczycy jeszcze nie są takie drogie znaczy się jak je robiłam to myślałam że są ale teraz widzę że to było tanio w porównaniu z innymi badaniami ;P
Ja jeszcze nie sprawdzałam dokładnie ile to u mnie kosztuje ale tak koło 200 zł pewnie wyjdzie. A u Ciebie jaki to koszt?

Ja jeszcze nie sprawdzałam dokładnie ile to u mnie kosztuje ale tak koło 200 zł pewnie wyjdzie. A u Ciebie jaki to koszt?
Ale sprawdzałaś pakiet czy każde oddzielnie badanie ? Bo pakiety wychodzą dużo taniej. Ja wtedy zrobiłam w pierwszym lepszym laboratorium i zapłaciłam za pakiet 155 ale jak teraz szukałam gdzie taniej na następne badania to w innym lab ten sam pakiet 90 a nawet znalazłam coś takiego jak pakiet z konsultacja lekarska za 200

Dziewczyny jestem w szoku. Dwa dni była u mnie ze śluzem cisza, kompletna susza a dziś mnóstwo śluzu. Raz jest biały raz biało wodnisty i czuje się jakbym miała za chwilke dostać okresu... takie wiecie identyczne uczucie w samym dole brzucha. No i szyjka jest lekko otwarta. Wcześniej w ogóle nie mogłam wyczuć tego dołka. Kurde... pierwszy miesiąc obserwacji jest strasznie ciężki. Dziś 16 dc
Wieczorem zrobię testy owu by wiedzieć o co chodzi, ale te paskowe tak mnie denerwują.... masakra. Muszę kupić jednak płytkowe, bo z tych jakoś ciężko mi odczytać.

reklama
Do góry