reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Właśnie mialam klientke ktora oznajmiła mi ze jest w ciąży w 3juz. Test po terminie wyszedl negatywny tydzień po blade kreski i poszla na bete wyszla 400 a po tygodniu dopiero poszla na druga wyszla 4tys coś i do lekarza umowila sie dopiero w następnym miesiącu bo stwierdziła ze po co ma iść teraz...masakra takim to sie udaje bo każde to nie planowane a my staramy sie i nic

reklama
Właśnie mialam klientke ktora oznajmiła mi ze jest w ciąży w 3juz. Test po terminie wyszedl negatywny tydzień po blade kreski i poszla na bete wyszla 400 a po tygodniu dopiero poszla na druga wyszla 4tys coś i do lekarza umowila sie dopiero w następnym miesiącu bo stwierdziła ze po co ma iść teraz...masakra takim to sie udaje bo każde to nie planowane a my staramy sie i nic
Na każdego przychodzi czas :) poprzednie ciążę długo się starałas?

Jednym przychodzi szybko i łatwo innym zaś przypadkowo, a nam troszkę dłużej :) Na każdą przyjdzie pora :) Najważniejsze, aby nie myśleć ciągle "czemu tak długo" bo wtedy automatycznie się stresujemy.

Jednym przychodzi szybko i łatwo innym zaś przypadkowo, a nam troszkę dłużej :) Na każdą przyjdzie pora :) Najważniejsze, aby nie myśleć ciągle "czemu tak długo" bo wtedy automatycznie się stresujemy.

Dokładnie [emoji1360] ja sprawdzam i ciagle o tym myśle. Od rana do wieczora... jeśli w tym cyklu się nie uda to od następnego wrzucam na luz.

Wiecie co? Zapisałam się na 5.12 na makijaż permanentny brwi [emoji16] wiec jeśli w tym miesiącu się nie uda to będę mogła iść na brwi i nie będzie mi aż fak smutno haha. Jeśli się uda to przełożę na kolejny rok marzenie i tyle :)

Wiecie co? Zapisałam się na 5.12 na makijaż permanentny brwi [emoji16] wiec jeśli w tym miesiącu się nie uda to będę mogła iść na brwi i nie będzie mi aż fak smutno haha. Jeśli się uda to przełożę na kolejny rok marzenie i tyle :)
A ja się trochę nie znam :) Oni wyrywają twoje brwi na stałe i nie masz potem już tam włosków?

Dziewczyny trzymajcie kcikuki dzisiaj robilam markery nowotworowe. Załamie się jeśli wytną mi ostatniego jajnika ;(

reklama
Hehe, dobrze, że ja korektę swojego zdążyłam zrobić w październiku, bo teraz bym już nie zrobiła :-)

Do góry