Dżasta :)
Fanka BB :)
Myślicie że na jakieś 3-4 dni przed planowaną wyszedłby pozytywny test? Bo wtedy mam zabieg usunięcia zmianienia i teraz cholera nie wiem![]()
Możesz spróbować zrobić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myślicie że na jakieś 3-4 dni przed planowaną wyszedłby pozytywny test? Bo wtedy mam zabieg usunięcia zmianienia i teraz cholera nie wiem![]()
Ja nie brałam przy poprzednich staraniach. Przy tych dopiero zaczęłam czytać że to ważne
Znacie żel który nie zmniejsza ruchliwości plemników? Dziś kupiłam silikonowy, ale niestety ta informacja mnie zniechęciła do używania![]()
Przy zwykłej owszem i pomaga dlatego trzeba uwazac i być pewnym na co się chorujeTo szwagier zapewne miał właśnie Hashi, bo przy zwykłej niedoczynności jod pomaga. Jod w c iąży jest bardzo potrzebny, bo zapewnia prawidłowy rozwój mózgu u dziecka.
Skoro dzisiaj były to jutro poprawcieDziewczyny pierwszy raz wylapalam owu!!zalanczam foto,i co teraz kiedy sexy maja byc?dadam ze dzis juz byly...i sluzu jakiegos specjalnego nie mam narazie,lekkie bole brzucha i plecow.
Niektorym zadarza sie ze ze test wychodzi pozytywny kilka dni przed okresemMyślicie że na jakieś 3-4 dni przed planowaną wyszedłby pozytywny test? Bo wtedy mam zabieg usunięcia zmianienia i teraz cholera nie wiem![]()
A jak jest kreska mocniejsza tzn ze juz byla czy ze zaraz bedzie?Skoro dzisiaj były to jutro poprawciei oby to były udane sexy
Ja bym zrobila wtedy bete. Bo ona Ci powie czy jest nawet wczesna ciaza a test moze nie wyjsc jeszczeMyślicie że na jakieś 3-4 dni przed planowaną wyszedłby pozytywny test? Bo wtedy mam zabieg usunięcia zmianienia i teraz cholera nie wiem![]()