Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiem ze nie jest latwno, ale naprawde to jest pierszy krok do sukcesu! DziekujeJesteś kolejnym przykładem tego że naprawde trzeba „wyłączyć” głowe a ona działa cuda!
Wielkie gratulacje![]()
Nie jest latwo sie wylaczyc, i tak jak mowisz, nie myslec i nie liczyc. Kochac sie ile wlezie, i kiedy tylko jest ochota.To jak ja obie ciążęnie myślenie o tym czy się udało czy nie = pozytywny test
Ja mam termin na 29 sierpniatermin z om pokrywa się z terminem z USG. Ale
.. będę mieć cc więc kilka dni wcześniej dziec przyjdzie na świat
![]()
![]()
Łatwo nie jest ale warto próbowaćNie jest latwo sie wylaczyc, i tak jak mowisz, nie myslec i nie liczyc. Kochac sie ile wlezie, i kiedy tylko jest ochota.
Mi wychodzi termin na poczatek wrzesnia.
Mieszanie. Mojego pokarmy miałam za mało. Ale to nie wina CC a stresu i nic nie jedzenia. Akurat wtedy życie mi się waliło i o... Ale karmiłam mieszanie 15.5 miesiąca i syna ciężko było odstawić.A karmiłas po cc piersią?
No ja go widze i staralam sie zrobic najlepsze ujecie =)
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
![]()
@Jabłuszkowa miałam próbę sn 7,5h zakończoną CC... I dochodzenie do siebie po cc to był pikuś z tym co przesyłam przez te 7,5h... Dlatego teraz tez tylko i wyłącznie CC.. nikt do porodu sn mnie nie zmusi.. ja wstałam po 12h i śmigałam. Syn do położnych jechał tylko na kąpiel a tak to cały czas ze mną. Wiadomo na początku ciągnęło ale jak dla mnie to był pikuś jak wyżej pisałam w porównaniu do próby sn.
![]()
![]()