Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wiem ze nie jest latwno, ale naprawde to jest pierszy krok do sukcesu! DziekujeJesteś kolejnym przykładem tego że naprawde trzeba „wyłączyć” głowe a ona działa cuda!
Wielkie gratulacje![]()
Nie jest latwo sie wylaczyc, i tak jak mowisz, nie myslec i nie liczyc. Kochac sie ile wlezie, i kiedy tylko jest ochota.To jak ja obie ciążęnie myślenie o tym czy się udało czy nie = pozytywny test
Ja mam termin na 29 sierpniatermin z om pokrywa się z terminem z USG. Ale
.. będę mieć cc więc kilka dni wcześniej dziec przyjdzie na świat
![]()
![]()
Łatwo nie jest ale warto próbowaćNie jest latwo sie wylaczyc, i tak jak mowisz, nie myslec i nie liczyc. Kochac sie ile wlezie, i kiedy tylko jest ochota.
Mi wychodzi termin na poczatek wrzesnia.
Mieszanie. Mojego pokarmy miałam za mało. Ale to nie wina CC a stresu i nic nie jedzenia. Akurat wtedy życie mi się waliło i o... Ale karmiłam mieszanie 15.5 miesiąca i syna ciężko było odstawić.A karmiłas po cc piersią?
No ja go widze i staralam sie zrobic najlepsze ujecie =)
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
![]()
@Jabłuszkowa miałam próbę sn 7,5h zakończoną CC... I dochodzenie do siebie po cc to był pikuś z tym co przesyłam przez te 7,5h... Dlatego teraz tez tylko i wyłącznie CC.. nikt do porodu sn mnie nie zmusi.. ja wstałam po 12h i śmigałam. Syn do położnych jechał tylko na kąpiel a tak to cały czas ze mną. Wiadomo na początku ciągnęło ale jak dla mnie to był pikuś jak wyżej pisałam w porównaniu do próby sn.
![]()
![]()