KatiNails
Fanka BB :)
Trzymam kciuki [emoji7]Faktycznie piekny, nigdy nie mialam tak czerwonej krechy no i zawsze pozytywny wychodzil gdzies w 19 dc. A tu piekna niespodzianka w 16 dc![]()
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymam kciuki [emoji7]Faktycznie piekny, nigdy nie mialam tak czerwonej krechy no i zawsze pozytywny wychodzil gdzies w 19 dc. A tu piekna niespodzianka w 16 dc![]()
powodzeniaFaktycznie piekny, nigdy nie mialam tak czerwonej krechy no i zawsze pozytywny wychodzil gdzies w 19 dc. A tu piekna niespodzianka w 16 dc![]()
Hej czy i ja mogę do was dołączyć? To mój trzeci cykl staran i pierwszy w 2018. Mam nadzieję że może ten rok przyniesie mi upragnioną ciąże i zdrowe dzieciątko. Poprzedni cykl niestety chybiony. Dziś dostałam okres. Także zaczynam nowy miesiąc. Cztery miesiące temu zaszłam w ciąże. Była to wpadka. Jednak bardzo się nią cieszylismy. Niestety poronilam na poczatku 5 tygodnia. Było to poronienie samoistnie. Jesteśmy za granicą i lekarz powiedział że możemy już się starać. Odrazu po poronieniu miałam jajeczkowanie. Gdy dostałam krwawienia to beta wynosiła już tylko 20. Cykl mi się skrócil z 28 dni na 27. Czy to normalne?
Witam, 16 dc- mamy pozytyw w koncu! Myśle, że owu będzie jutro [emoji173]![]()
Witam, 16 dc- mamy pozytyw w koncu! Myśle, że owu będzie jutro [emoji173]![]()
No wlasnie starania byly juz wczoraj i przed wczoraj i zastanawiam sie czy wykorzystac mojego jeszcze dzisiaj czy dopiero jutro. Bo 4 dni z rzedu moze nie podolac [emoji14]
I super mężczyzna! Stanie na wysokości zadania! Trzymam kciuki i powodzeniaWlasnie z nim rozmawialam i powiedzial, ze da rade jeszcze trzy dni z rzedu haha jak se to wyliczyłale to tak akurat by bylo, wiec modle sie zeby naprawde dal rade
Ja również męża pozdrawiam! A skoro Michał, to nie ma wątpliwości że da radę! Mój mąż tez ma na imię MichałLaski moj Michał serdecznie was wszystkie pozdrawia i cieszy sie, że w niego wierzycie