Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aaa rozumiem, no to powodzeniaDaga no cos Ty...nie ma opcji.Do Pl nie mam po co wracac.Zreszta moj chlop by na to nie poszedl.Wyjezdzam dalej![]()
Hejciesze się, że znalazłam takie forum. Jestem właśnie po drugim nieudanym cyklu. Niby niewiele, wiem, że wiele par stara się o dziecko miesiącami, ale w tym cyklu miałam taaaką nadzieję... okres spóźnił mi się 8 dni, a z reguły mam w miarę regularne cykle 30-31 dni. Dzisiaj miałam iść na betę, a rano taka przykra niespodzianka... no ale nie ma się co załamywać
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez i tez wykryly ciążęMamunia tak i ja nawet z ciekawosci to testowalam w ostatniej ciazy [emoji23]
i potwierdzam wykrywaja ciaze
Wiem wiem, nie załamuję sięDaga spokojnie 2 cykle to Jeszcze nie tragediazresztą starania to ta najprzyjsmniejsza część
Ja tez i tez wykryly ciążę![]()
Początki były ciężnie, bo jednak ludzie lubią mowic, a krytyka boli. Ale 7 lat minęło i wszystko dobrze się potoczyloDobrze, że tak Ci się ułożyło i mogłaś liczyć na bliskichMoja koleżanka urodziła w wieku 18 lat i bardzo jej mama pomogła. Skończyła liceum i nawet poszła do 2-letniej szkoły. Wszystko się dobrze potoczyło
Teraz mając 25 lat, ma już 3 synów i już całkiem ją podziwiam, mieszkaja za granicą i tam nie już na kim polegać.
No na Śląsku widzę, że też piękna pogoda, jesteśmy przed Częstochową i cudnie jest.