reklama

Starania 2018

reklama
Jeszcze jeden zeobilam jednak żeby pokazać☺

Załączniki

• 8537882_IMG_20170615_131218.jpg
    8537882_IMG_20170615_131218.jpg
    14,9 KB · Wyświetleń: 69
Hej :) ciesze się, że znalazłam takie forum. Jestem właśnie po drugim nieudanym cyklu. Niby niewiele, wiem, że wiele par stara się o dziecko miesiącami, ale w tym cyklu miałam taaaką nadzieję... okres spóźnił mi się 8 dni, a z reguły mam w miarę regularne cykle 30-31 dni. Dzisiaj miałam iść na betę, a rano taka przykra niespodzianka... no ale nie ma się co załamywać :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Daga spokojnie 2 cykle to Jeszcze nie tragedia ;) zresztą starania to ta najprzyjsmniejsza część

Mamunia tak i ja nawet z ciekawosci to testowalam w ostatniej ciazy [emoji23]
i potwierdzam wykrywaja ciaze
Ja tez i tez wykryly ciążę ;)

Hej Piękne :*

Pogoda ładna, a my w trasie. Jedziemy na weselicho, jeszcze mnóstwo trasy przed nami.

Mieliśmy w tym tyg "awarie" mały połknął przedwczoraj kawałek zabawki i wczoraj znalazłam w kupce. Ale co się nastresowalam to moje.

Leylah w którym powiecie mieszkaja dziadkowie, bo ja do 3city mam 100 km :D

Co do wagi to teraz 57 z hakiem/162cm. W ciąży przytylam 15 kg, ale wazylam wtedy 62 kg (bonusowo po ślubie dostałam 5 kg, bo wazylam 57 kg). Ja bym chciała zgubić do 52 kg, bo najlepiej się wtedy czułam, z tym, że ciężko mi, lubię słodkie, a jak ćwiczę, to obwód spada, a nie waga.

Andżelika udanego wyjazdu :) Korzystajcie z pogody :)

No i witam nową koleżankę @Dagaa11 :) Urodzilas w wieku 17 lat? Ja jestem pełna podziwu dla takich dziewczyn odkąd mam dziecko. Mega ciężka praca przy dziecku + nauka, ja bym raczej nie podołała.

Ja na forum od października 2015, jeszcze wtedy nie chciałam się starać, a akurat w tym cyklu niespodziewanie zaszlam :)

Hej @adiika :) zaszłam w ciążę jak miałam 17, a urodziłam mają już 18. "Już", a raczej dopiero ;) miałam dużo szczescia, ze trafiłam na wiele osob, ktore mi pomagały. Przede wszystkim cudowna dyrekcja mojego liceum pomogła mi załatwić nauczanie domowe w trzeciej klasie, dzięki czemu bez problemu zdałam maturę :) no i rodzice... gdyby nie oni nie ukończyłabym technikum farmaceutycznego i nie mogłabym teraz pracować w swoim ukochanym zawodzie. Pierwsze dwa lata po urodzeniu Kaji były ciężkie, ale jak sie chce to mozna osiągnąć wszystko :)

My dzisiaj jedziemy do znajomych na grilla, pogoda taaaka piękna :)

Dobrze, że tak Ci się ułożyło i mogłaś liczyć na bliskich :) Moja koleżanka urodziła w wieku 18 lat i bardzo jej mama pomogła. Skończyła liceum i nawet poszła do 2-letniej szkoły. Wszystko się dobrze potoczyło :) Teraz mając 25 lat, ma już 3 synów i już całkiem ją podziwiam, mieszkaja za granicą i tam nie już na kim polegać.

No na Śląsku widzę, że też piękna pogoda, jesteśmy przed Częstochową i cudnie jest.

reklama
Dobrze, że tak Ci się ułożyło i mogłaś liczyć na bliskich :) Moja koleżanka urodziła w wieku 18 lat i bardzo jej mama pomogła. Skończyła liceum i nawet poszła do 2-letniej szkoły. Wszystko się dobrze potoczyło :) Teraz mając 25 lat, ma już 3 synów i już całkiem ją podziwiam, mieszkaja za granicą i tam nie już na kim polegać.

No na Śląsku widzę, że też piękna pogoda, jesteśmy przed Częstochową i cudnie jest.
Początki były ciężnie, bo jednak ludzie lubią mowic, a krytyka boli. Ale 7 lat minęło i wszystko dobrze się potoczylo :) a teraz staramy się o rodzeństwo :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry