Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Aaa rozumiem, no to powodzeniaDaga no cos Ty...nie ma opcji.Do Pl nie mam po co wracac.Zreszta moj chlop by na to nie poszedl.Wyjezdzam dalej![]()
Hejciesze się, że znalazłam takie forum. Jestem właśnie po drugim nieudanym cyklu. Niby niewiele, wiem, że wiele par stara się o dziecko miesiącami, ale w tym cyklu miałam taaaką nadzieję... okres spóźnił mi się 8 dni, a z reguły mam w miarę regularne cykle 30-31 dni. Dzisiaj miałam iść na betę, a rano taka przykra niespodzianka... no ale nie ma się co załamywać
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez i tez wykryly ciążęMamunia tak i ja nawet z ciekawosci to testowalam w ostatniej ciazy [emoji23]
i potwierdzam wykrywaja ciaze
Wiem wiem, nie załamuję sięDaga spokojnie 2 cykle to Jeszcze nie tragediazresztą starania to ta najprzyjsmniejsza część
Ja tez i tez wykryly ciążę![]()
Początki były ciężnie, bo jednak ludzie lubią mowic, a krytyka boli. Ale 7 lat minęło i wszystko dobrze się potoczyloDobrze, że tak Ci się ułożyło i mogłaś liczyć na bliskichMoja koleżanka urodziła w wieku 18 lat i bardzo jej mama pomogła. Skończyła liceum i nawet poszła do 2-letniej szkoły. Wszystko się dobrze potoczyło
Teraz mając 25 lat, ma już 3 synów i już całkiem ją podziwiam, mieszkaja za granicą i tam nie już na kim polegać.
No na Śląsku widzę, że też piękna pogoda, jesteśmy przed Częstochową i cudnie jest.