reklama

Starania 2018

Asiula ja juz mam dosyc i stad odstawianie po malu.
Kobieta90 moze to ciaza :)
Przyznam sie jednak, ze w cyklu w ktorym sie udalo nie mialam zadnych objawow.
Kiedy zrobic najlepiej badania tsh, prolaktyny i progesteronu?

Ostatnia edycja:
reklama
Wiktorka - tak, ja dalej kp.

Asiula - tak, jak karmiłam Zosię to się począł Szymuś, więc jestem przykładem że się da.

Dziękuję za gratulacje :)
Mnie czeka tydzień z dwójką moich chorusów w domu. Nie wiem czy bym w pracy bardziej nie odpoczęła ;)

1516054980-898d657dedd304fa-aaaaaa.jpeg

Dziewczyny, jeszcze rano myślałam, że mam omamy. Ale teraz chyba ednak coś widzę jakiś cień cienia... Mój M tez twierdzi, że bardzo delikatnie widać drugą kreseczke... no cóż, rano szybciutko skocze na bete i zobaczymy.
@ powinna być dopiero w czwartek

Ja już nie bardzo mam czas na wtrzymywanie. W sierpniu 37latek więc już zegar mocno tyka. Ostatnie starania 8lat temu zajęły nam 3cykle. Skoro decyzja zapadła to teraz trzeba się oddać przyjemnościom:p
To witam w klubie :) ja w czerwcu 37 :p. Ale mi poprzednie starania 5 lat zajęły :mad:. Mam wielkie nadzieje, ze teraz prędzej nam wyjdzie, bo za 5 lat to już będzie przesada :(.

To witam w klubie :) ja w czerwcu 37 :p. Ale mi poprzednie starania 5 lat zajęły :mad:. Mam wielkie nadzieje, ze teraz prędzej nam wyjdzie, bo za 5 lat to już będzie przesada :(.
Mój plan...to urodzić do 38 później już się raczej nie zdecyduję. Ale,to takie plany.
Mam nadzieję że nie jesteśmy za stare...?
Chodź wiadomo że wiek jest w głowie,to natura wie swoje.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry