Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Czyli 13.01 byla owu. Najwcześniej 12dpo czyli 25.01Dziewczyny.. już się pogubiłam. 12.01 test owu był pozytywny, kiedy mogę testować?
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
A jeśli mam nieregularne cykle to 25 wystarczy?Czyli 13.01 byla owu. Najwcześniej 12dpo czyli 25.01ale możesz poczekać do terminu @ i zatestować 27.01
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Druga faza jest stała, jeśli masz nieregularne cykle to wydłuża/skraca się tylko pierwsza faza(przed owulacją). Czyli wystarczy, ale zawsze warto zaczekać dłużej na mocniejsze kreski, jeśli wytrzymaszA jeśli mam nieregularne cykle to 25 wystarczy?
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wytrzymam [emoji5]Druga faza jest stała, jeśli masz nieregularne cykle to wydłuża/skraca się tylko pierwsza faza(przed owulacją). Czyli wystarczy, ale zawsze warto zaczekać dłużej na mocniejsze kreski, jeśli wytrzymasz![]()
Ja 25 ale nie wiem czy nie za wcześnie [emoji4]U mnie jeszcze dosypuje, ale niestety nie tworzy cudnej białej pokrywy tylko się sukcesywnie roztapia...
Kto testuje w najbliższym czasie?
Trzymam kciuki za starania i II krechy!
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom