reklama

Starania 2018

aa coś o sobie.. to tak w lutym skończę 26 lat, prawie cztery lata temu pierwsza ciąża obumarła (ok 8 tc) w listopadzie 2016 roku przez cc przyszedł na świat mój synek Sebastian ( staraliśmy się o niego prawie dwa lata) i teraz postanowiliśmy postarać się rodzeństwo dla niego, jak na razie jestem po wczorajszej wizycie u gin i mam rozpiskę na badania z krwi po wynikach plan co dalej

reklama
Dziewczyny mam pytanie
31 grudnia i 5 stycznia (prawdopodobnie dni.płodne) kochałam się z partnerem. od jakiegoś czasu dziwnie się czuje brzuch boli jak.na okres biały śluz i sutki bolą do tego jakieś zylki widać..okres za 5 dni.
dodam że robiłam test wiem.że.za.szybko ale chciałam wiedzieć i wyszedł jedna kreska mocna a druga.bardzo bardzo jasna...
we wrześniu poronilam i.nie.wiem.co.o.tym myśleć
Witaj :) nawet jasniutka II kreska to prawdopodobnie ciaza :) zrob bete to sie upewnisz.

Dziękuję za gratulacje.
Mam nadzieję, że wszystko będzie z nami dobrze :)
Gratulacje:)

Nie byłaś czasami na wrzesniowkach 2014?[emoji1]

xnw4yx8dw9gd7gz3.png

ug37df9hnfaek7g7.png

1usaanliaz4hsb90.png

Dziewczyny mam pytanie
31 grudnia i 5 stycznia (prawdopodobnie dni.płodne) kochałam się z partnerem. od jakiegoś czasu dziwnie się czuje brzuch boli jak.na okres biały śluz i sutki bolą do tego jakieś zylki widać..okres za 5 dni.
dodam że robiłam test wiem.że.za.szybko ale chciałam wiedzieć i wyszedł jedna kreska mocna a druga.bardzo bardzo jasna...
we wrześniu poronilam i.nie.wiem.co.o.tym myśleć
Witam i ja nowe koleżanki!
Według mnie jak jest cień to jest ciąża!

aa coś o sobie.. to tak w lutym skończę 26 lat, prawie cztery lata temu pierwsza ciąża obumarła (ok 8 tc) w listopadzie 2016 roku przez cc przyszedł na świat mój synek Sebastian ( staraliśmy się o niego prawie dwa lata) i teraz postanowiliśmy postarać się rodzeństwo dla niego, jak na razie jestem po wczorajszej wizycie u gin i mam rozpiskę na badania z krwi po wynikach plan co dalej
Współczuje straty... witaj u nas!

W poniedziałek chcę się wybrać na badanie...
tylko czy po poronieniu może znów do.niego dojść? czy szansa ze jeżeli jest ciąża to będzie ok?

Kochana, nikt z nas nie może Ci powiedzieć czy będzie dobrze. Najprawdopodobniej tak, zrób beta po 24 h ponownie i przyrost coś powie.
Wiem, że sie martwisz i boisz, ale postaraj sie wyluzować. Ściskam Cię mocno i trzymam kciuki za Kropka [emoji1307][emoji8]

atdc9vvjktz16vlw.png

reklama
według mnie też tak jest..
tylko ze we wrześniu też tak.bylo testy wychodziły prawie nie widoczne pozniej jeden wyszedł wyraźniejszy
robiłam betę 4 razy mały przyrost był i poronilam boję się ze teraz też tak może byc..
Musisz byc dobrej mysli. Zobacz jak beta będzie przyrastac i umow sie do lekarza. Jesli bedzie taka potrzeba to dostaniesz cos na podtrzymanie. Trzymam kciuki aby wszystko bylo super ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry