EklerkaDaria
Fanka BB :)
Czekaj cierpliwie i testuj najwcześniej 12 dpo. TrzymamNo 8 ale miałam nadzieję na cień cienia chociaż
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Czekaj cierpliwie i testuj najwcześniej 12 dpo. TrzymamNo 8 ale miałam nadzieję na cień cienia chociaż
![]()
Miałaś bardzo szybko zagnieżdżenie. Jajo expresem się zacumowałoJa zaczęłam te objawy czuć od 6dpo. Test zrobiłam 9dpo. I wyszedł ledwo widoczne cień. Ale była druga kreska
![]()
![]()
No miałam, miałamMiałaś 2 dni poczekać. Jeśli wczoraj było zagnieżdżenie to dzisiaj jeszcze jest małe stężenie hcg.
Cierpliwości i trzymam kciuki
;-) ale wiesz jak to jest;-) jutro będę znów testować:-) ha ha :-)Ja w pierwszej ciąży czułam się tak samo jak w tej [emoji23]Miałaś bardzo szybko zagnieżdżenie. Jajo expresem się zacumowało.
Współczuje bardzo wymiotów! Ja w pierwszej ciąży mogłabym chodzić jak słonica. Super się czułam od samego początku! I mam nadzieje ze i tym razem tak będzie.
Dzięki@kobieta90 @Sanni trzymam kciuki za pozytywne testy :* @EklerkaDaria na pewno pękł, tego Ci zyczewiec dzialaj
U mnie od wczoraj plamienia, ale tylko czasem widać na papierze... No i dzisiaj bolą mnie plecy i brzuch. Od kiedy mam liczyc 1dc? Zazwyczaj od razu zaczyna mi sie mocne krwawienie, a teraz po tej luteinie jakoś inaczej. I kiedy najlepiej zglosic się do gina na monitoring?![]()
To ja będę wypatrywać utraty przytomności w takim razieJa w pierwszej ciąży czułam się tak samo jak w tej [emoji23]
![]()
![]()
2 dni, dzisiaj nadal malo ale więcej niz wczoraj, ale dodatkowo bol plecow doszedl a to moj typowy objaw okresu. Nie biore clo, pije miovarianDzięki.
Wydaje mi się ze od tego plamienia musisz liczyć . A ile to trwało zanim się rozbujało? Na monitoring tak 12 dc się umów. Bierzesz clo bo nie pamietam?
To może ten miovarin działać zaczyna. Licz od pierwszego dnia.2 dni, dzisiaj nadal malo ale więcej niz wczoraj, ale dodatkowo bol plecow doszedl a to moj typowy objaw okresu. Nie biore clo, pije miovarian![]()