Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Skoro czekasz, to życzę aby jak najszybciej @ przyszłaCześć
Nie miałam telefonu półtora dnia bo zostawilam u brata mojego to nawet nie miałam jak Was poczytać :/
W sumie to ciężko mi się tu wbić bo Wy już znacie sięnawet nie mam co pisać bo jest w martwym punkcie :/ czekam na @ jeszcze nigdy tak na nią nie czekałam
O to może dobry czas by wpisać się do naszej tabelki?Cześć
Nie miałam telefonu półtora dnia bo zostawilam u brata mojego to nawet nie miałam jak Was poczytać :/
W sumie to ciężko mi się tu wbić bo Wy już znacie sięnawet nie mam co pisać bo jest w martwym punkcie :/ czekam na @ jeszcze nigdy tak na nią nie czekałam
ZrobionePrzypominam o aktualizacji danych w tabelce! Napiszcie co mam wam pozmieniać, kogo dodać, którą z was przerzucić do tabelki "Udało się".![]()
O jaka tabelka? Gdzie ?O to może dobry czas by wpisać się do naszej tabelki?![]()
tnij.at/starania2018O jaka tabelka? Gdzie ?
czy ktoś mi powie jak mam ten test rozumieć? Czy gdyby pęcherzyk był przetrwały to nadal test będzie wychodził? Może jednak jeszcze pęknie?https://images82.fotosik.pl/973/a92dba3f6303f37dmed.jpg
Ten na samym dole zrobiony przed chwilą.