kobieta90
Fanka BB :)
okropieństwoJa tez kilka razy umieralam z powodu @. Zanim spadła 1 kropla krwi miałam mega ścisk macicy, wymioty z bólu i podroz na SOR . potem kolejne 3 dni czułam się fatalnie. Podejrzewali ze torbiel pekla
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
okropieństwoJa tez kilka razy umieralam z powodu @. Zanim spadła 1 kropla krwi miałam mega ścisk macicy, wymioty z bólu i podroz na SOR . potem kolejne 3 dni czułam się fatalnie. Podejrzewali ze torbiel pekla
martini6 trzymam kciuki żeby sie udało ile spóźnia sie @?Ja [emoji4] podczytuje was wszystkie od jakiegoś czasu. Już testowałam dwa razy ale 27dc i 30 dc @ nadal brak będę testować po raz 3 w poniedziałek jak wytrzymam [emoji12] dziś 33 dc i ciagle mokro w majtkach [emoji23]a dziś sluz rozciągliwy jak w dni płodne glut [emoji23] wiec lubi @ będzie jutro albo infekcja jakas albo w końcu ten na górze wysłuchał moich modłów [emoji23] pozdrawiam was wszystkie i trzymam kciuki za wasze fasolki i oczywiście moja [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
martini6 trzymam kciuki żeby sie udało ile spóźnia sie @?
martini6 trzymam kciuki żeby sie udało ile spóźnia sie @?
Jaa mam @ dostać 30.01 wiec bede testowacA ze zapytam czy ktoras z was będzie testować na dniach badz jest blisko do @ ?![]()
Okres mam dostać początkiem lutego dopiero.. Dlatego dziwi mnie to plamienje..
Moze to faktycznie zagniezdzenieOkres mam dostać początkiem lutego dopiero.. Dlatego dziwi mnie to plamienje..
Wiem, doskonale to znam. No ale jak nie teraz, to za miesiac albo dwa. Czas i tak upłynie, a kiedyś w koncu wszystkim nam sie uda :*Dagaa ja niby się nie nakręca, ale to takie trudne. .. ledwo zaboli ledwo poczuje i juz myśli w kierunku dziecka.. szkoda ze zajście w ciaze to nie taka prosta sorawa