Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Miałam sprawdzany, nie pamiętam wyniku ale lekarz powiedział, że jest okayDziewczyny te plamienia to może być problem z faza luteinalna robiłyscie progesteron ? Może dochodzi do zapłodnienia ale ciało nie może ciąży utrzymać
Dam sobie jeszcze trochę czasu. W tym cyklu umowie się do lekarza ale myślę, że to wszystko siedzi w mojej głowie.Senni nie mowie ze u Ciebie jest tak samo, nie jestem lekarzem. U mnie po badaniu tez niby było ok, a się nie udawało dostałam duphostan po owu i zaskoczyła od razu. Może zadziałało, może bardziej wtedy wyluzowałam albo wszystko razem.
Dam sobie jeszcze trochę czasu. W tym cyklu umowie się do lekarza ale myślę, że to wszystko siedzi w mojej głowie.Senni nie mowie ze u Ciebie jest tak samo, nie jestem lekarzem. U mnie po badaniu tez niby było ok, a się nie udawało dostałam duphostan po owu i zaskoczyła od razu. Może zadziałało, może bardziej wtedy wyluzowałam albo wszystko razem.
Ahh myślałam że z allegro, tak wynikałp z linku
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom