Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gosia, spokojnie...
To super, że znalazłaś lekarza, który się Tobą w końcu porządnie zajmie. To trochę już połowa sukcesu![]()
Chyba ktoś się za mnie porządnie wziął. Nie wiecie ile kosztują te badania?
![]()
Ja dzisiaj praktycznie cały dzień czuję dyskomfort jak na @, no z małymi przerwami. I mam takie wrażenie, że sen się kończy pod koniec tygodnia.Gosia, spokojnie...Mnie kilka razy zabolał tak, że biegałam sprawdzać czy @ nie przyszła
dużo kobiet tak ma. Teraz jeszcze od czasu do czasu mnie ciągnie, ale gin powiedziała, ze to normalne bo macica się rozciąga i będę czuła brzuch.
Wiec Twoje objawy są raczej normalne
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Przede wszystkim pamiętaj, że nie możesz się stresować. Będzie dobrze, teraz zachodzi bardzo dużo zmian w Twoim organizmie
Mnie piersi nie bolą to zasługa leków, ale zrobiły się pełne, ciężkie i takie lekko napięte. Ale praktycznie nie czuje ich.Migdalove ja tez momentami czuje sie jak na okres, ale to akurat wiem ze jest normalne. To moja 7 ciaza i w kazdej, ze zdrowymi ciazami z synami tez, bez wyjatku czulam sie w pierwszych tygodniach jakby sie malpa miala zaczac lada sekunda.
Mnie niepokoi lekko brak bolu piersi bo to tez zawsze bylo w kazdej ciazy jeszcze zanim test byl pozytywny a potem to juz o matulu, umieralam. A teraz jedynie co to zgaga ktora mam czesto nawet normalnie, i czasami zawroty glowy. Nie wiem czemu, nie moge sie nastawic dobrze. Chyba ten strach mnie paralizuje. Niech ten czas biegnie szybciej, bo najgorsza jest niepewnosc. Za 2 tyg bedzie wiecej wiadomo... o ile sie wczesniej samo nie rozwiaze.
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom