Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja nadal trzymam Kochana kciuki!No niestetyna jutro umowilam wizyte u polskiego ginekologa na 12 ale watpie zeby to cokolwiek dalo. Przy ostatnim poronieniu bylo identycznie, w identycznym praktycznie czasie i o identycznym kolorze. Narazie siedze i staram sie nie wybuchnac rozpaczliwym placzem bo nic to nie da przeciez. Zobaczymy co jutro powie ginekolog
ale jednak przeczucie mialam "dobre"
kari21 może te plamienie nie świadczy o tym, że już wszystko jest przesądzone. Kobietą w ciąży zdarzają się plamienia ale z ciążą jest wszystko dobrze. Może Twój lekarz poda Ci leki i te plamienia się uspokoją. Wiem to wszystko się tak łatwo mówi. Ja myślami jestem z Tobą i czekam jutro na wiadomość od Ciebie jak po wizycie. Trzymaj się ;*Dzieki Kati ale ja juz naprawde wiemjakkolwiek to nie brzmi
przykro mi ale liczylam sie z tym
tak ze nadal trzymam kciuki za reszte kobietek. Dam jeszcze wam jutro znac co powiedzial lekarz. Najbardziej chyba sie boje tego ze znowu bedzie wstrzymane to wszystko jak juz bylo 3 razy... cierpienie wydluzone w czasie
. Eh no nic, dziekuje za wsparcie