Stokrotenka23
Fanka BB :)
Aaaajjj jak Ty to wytrzymujesz! [emoji23]Cześć,
Dagaa, ja wiem że czekanie i ta niepewność jest odbijająca. Trzymam kciuki !!
Bunt, oj bunt 2, 3 latka to pikuś w porównaniu do buntu nastolatka. Teraz aktualnie przechodzę duetbunt 4 latka i prawie 11 latka plus wtracanie 9 latki . Mikser emocji. Hahah
W jakim jest wieku ?Oj kobietki życzę wam aby wasi mężczyźni byli tacy jak mój przyszły mąż.Z kolegami nie ma ochoty na browary, woli spędzić wieczór i weekend, ze mną. Czasami razem pójdziemy do jego znajomych gdyż i tak ja tu żadnych znajomych nie mam. Mówi, że już się wyszalał za młodu, teraz chce stabilizacji i spokoju.
![]()
Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Mój nie traktuje tego jak szaleństwo ale czasem jest tak dziecinnie nieświadomy tego co robi ze krew mnie zalewa. Zresztą szaleństwa ma za sobą [emoji6]
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
na szczęście jak na razie moje dzieci mimo buntow wiedzą gdzie jest granica i na co mogą sobie pozwolić. Czasem ręce mi opadają jak słyszę, że ktoś (czyt . koledzy/koleżanki ) może to i to a o oni "biedni"nie, rodzice tego a tego kupili im to i to a my nie albo hit sezonu, że dzieci mogą oglądać filmy dla starszych, strzelaniny czy inne dziwne seriale typu: trudne sprawy, szkoła czy w ten deseń a nasze uciemiezone dzieci nie. Syn sie burzy o gry w sieci, fb i konsole i telefon komórkowy, który dlugo w naszym domu nie zagości. Czasem zabranianie pojscia do kolegi u którego się przeklina notorycznie . W naszym domu są zasady i oni to wiedza i ewidentnie sprawdzają czy się ugniemy i zlamiemy je czy nie. W gruncie rzeczy bo aferze i obrazie mówią, że się jest ok, maja bazę i ostoje, wiedzą, że zawsze tu wrócą i jest bez zmian w waznych sferach życia- choc nie od razu to do nich przemawia. To dluzszy proces .
Przepraszam