tola_tola
Fanka BB :)
dlaczego odpada pod każdą postacią z jakiego powodu?Chleb pod jakąkolwiek postacią odpada, co do wafli ryżowych nie jestem do końca przekonana, ale być może to dobra alternatywa.
Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dlaczego odpada pod każdą postacią z jakiego powodu?Chleb pod jakąkolwiek postacią odpada, co do wafli ryżowych nie jestem do końca przekonana, ale być może to dobra alternatywa.
Zalecenie lekarza, nie mam diety stricte bezglutenowej. Wydaje mi się, że skoro zalecił tak to miał rację, nie jestem ekspertem w tej dziedzinie żeby to podważać.dlaczego odpada pod każdą postacią z jakiego powodu?
Może masz rację, powiedział, że w ogóle nie jeść pieczywa, nie że białego czy innego jakiegoś tylko jakiegokolwiek, tak samo z nabiałem. Jak czytam o dietach przy niedoczynności tarczycy to jest tak jak mówisz, może chodziło mu o to o czym piszesz, to tylko człowiek więc też mógł nieco źle to powiedzieć.nie wydaje mi się że tak jest trochę w tym temacie siedzę chodzi głównie o gluten. więc uogólniając mógł Ci powiedzieć żadnego chleba pieczywa bułek itd bo miał na myśli pszenicę. a gryczany chleb w 100proc gryczany nie będzie dla Ciebie niczym szkodliwym tak samo produkty ryżowe czy kukurydziane.
Dobre rano moje wariatki
@Dagaa11 jak tam noc upłynęła mam nadzieje ze z pozytywnym skutkiem
U mnie dziś 14dc niby teoretycznie ksiazkowy dzień owulacji ale czy ja tam wiem mi sie wydaje ze jeszcze nigdy owulacji w tym dniu nie.mialam
Życzę Wam dzioluszki duzo duzo radosci na.caly dzień ...i duzo duzo milosci na cala.noc![]()
Mnie wtedy rozsadza któryś jajnik. I jestem opuchnięta a zwłaszcza brzuch.Hej, hejja dzis sama, maz na delegacji, nad ranem może wróci, ale chyba juz mu odpuszczę serduszkowanie, wczoraj niby miałam ovu, czułam brzuch, ale dzis tez takie mrowienie, jak na @ wiec pewna nie jestem, kiedy to wypadlo :S macie jakies pewne objawy? Szyjka wysoko, śluz, cos jeszcze?