Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dokładnie tak jak piszesz. W końcu zadbamy o siebie, nawet nasi mężczyźni jeśli są bardzo zaangażowani w starania o dzieciątko.W gruncie rzeczy jak czlowiek taki wiecznie zalatany i nie ma nigdu czasu zadbac o wlasne zdrowie (wiem po sobie), to przyszla ciąża moze byc dobrym pretekstem wlasnie zeby uporzadkowac sobie wszystko to co nam w organizmie strzyka![]()
Kochana moj po tej stracie ma takie parcie na dziecko(wieksze niz przed ta nieudana ciaza), ze tez wspolpracujemy co dwa dniHej dziewczynki[emoji4]
U mnie dziś szaro buro i ponuro[emoji53]
@Dagaa11 owulacja zbliża się wielkimi krokami także działaj maleńka[emoji6]
Mój mąż w tym cyklu mówił że będzie współpracował także chce co 2 dni i juz[emoji4]bardzo liczę na sierpień,bardzo!!
@Migdalove ja przy tarczycy mam bole kolan.powiem Ci ze od tego zaczęła się moja choroba.chodziłam do reumatologa bo mnie kolana bolały i to on dał mi skierowanie na tsh bo mówił że bol stawów to też objaw chorej tarczycy.
Teraz też często mnie bolą szczególnie na zmianę pogody.ale odkad sie lecze juz takich az boli niemam.
Miłego dnia
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie problemy z kolanami są od dziecka, odkąd zaczęłam zbyt intensywnie grać w nogę, stąd moja chandromalacja obu rzepek. Być może przy tarczycy się nasila, ale tak czy inaczej przyczyną rozwalonych rzepek jest inna.Hej dziewczynki[emoji4]
U mnie dziś szaro buro i ponuro[emoji53]
@Dagaa11 owulacja zbliża się wielkimi krokami także działaj maleńka[emoji6]
Mój mąż w tym cyklu mówił że będzie współpracował także chce co 2 dni i juz[emoji4]bardzo liczę na sierpień,bardzo!!
@Migdalove ja przy tarczycy mam bole kolan.powiem Ci ze od tego zaczęła się moja choroba.chodziłam do reumatologa bo mnie kolana bolały i to on dał mi skierowanie na tsh bo mówił że bol stawów to też objaw chorej tarczycy.
Teraz też często mnie bolą szczególnie na zmianę pogody.ale odkad sie lecze juz takich az boli niemam.
Miłego dnia
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom