reklama

Starania 2018

Podstawa to dobry lekarz... mnie wiele razy z kwitkiem wysylali, a bo to jeszcze za szybko, nie podchodzic obsesyjnie do staran itd ... az w koncu dostalalsmy sie to takie fajnego lekarza i teraz robimy bardziej szczegolowe badania
Tak i mówią starać się rok a jak nie wyjdzie to badania. Nie lepiej od razu zrobić komplet badań i zacząć leczyć jak jest coś nie tak? I tak to właśnie jest a zanim leki zaczną działać itd. To juz dawno by się miało to szczęście przy sobie gdyby od początku wziąć sprawy zdrowotne w obroty.

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam dziewczyny [emoji2]
U mnie brak humoru. Od jakiegoś czasu jakaś nerwowa , a właściwie od czasu gdy moja ciąża obumarła [emoji17][emoji22]
Wczoraj się zakończył okres a Ja nadal odczuwam bóle jajników a zwłaszcza lewy mnie kłuje. No chyba 8 dc to za szybko na płodne

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam dziewczyny [emoji2]
U mnie brak humoru. Od jakiegoś czasu jakaś nerwowa , a właściwie od czasu gdy moja ciąża obumarła [emoji17][emoji22]
Wczoraj się zakończył okres a Ja nadal odczuwam bóle jajników a zwłaszcza lewy mnie kłuje. No chyba 8 dc to za szybko na płodne

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A jak dlugie masz cykle?

Nigdy nie robiłam testów owu nawet ich nie posiadam ale juz je zamawiam bo tak wszyscy je chwalą
Testy to super sprawa moim zdaniem :) ja akurat robiłam te testy i wychodziły pozytywne mimo iż owulacja u mnie nie występuje naturalnie. A to dlatego że wtedy kiedy powinna być, mam właśnie wysoki poziom lh i dlatego mam wszystkie objawy owulacyjne nawet ból jajników a mimo tego owulacji nie ma

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny :)
Czy można do was dołączyć? Staramy się z mężem 4 cykl. Ale diagnoza od lekarza to brak owulacji :( dziś mam 2dc i zaczynam brać clostilbegyt a w następny piątek monitoring. Od zawsze miałam nieregularne miesiączki więc pewnie od dłużeszgo czasu jest coś na rzeczy. Mam złe wyniki fsh oraz lh a także za niski progesteron.
hej wisienka witaj na forum:)co to za lek ten clostilbegyt on właśnie sprzyja owulacji?

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry