reklama

Starania 2018

reklama
Ja przed pierwszym dzieckiem brałam clo od 3 do 7 d.c. i monitoring między 10 a 12d.c.
Teraz przed drugim tez jestem na clo, ale od 2 do 6d.c. monitoring miałam 9 d.c a w 12 była owulacja. Od 13 d.c biorę profilaktycznie Progesteron.

Dziewczyny, ja "namiętnie" udzielam się na wątku "inseminacja - w walce o pierwszą dzidzię". Ale mało tam jest dziewczyn więc trafiłam tutaj.
Chętnie podzielę się swoim doświadczeniem. Obiecuję, nie będę się wymądrzać [emoji14]
wymadrzaj się:)chce wiedzieć wszystko!!takie forum to skarbnica wiedzy;wiele się można dowiedziec:))a o to właśnie chodzi.kazda na ten sam cel!

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

wymadrzaj się:)chce wiedzieć wszystko!!takie forum to skarbnica wiedzy;wiele się można dowiedziec:))a o to właśnie chodzi.kazda na ten sam cel!

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom
No to mogę polecić w razie słabego endometrium (bo tak jak piszecie, zdarza się, że clo trochę go spowalnia, a do ciąży najlepiej jak ma conajmniej 9-10mm) przegryzanie orzechów, zwłaszcza brazylijskich, nerkowców i suszonych moreli.
Na wspomaganie zagnieżdżenia - dwa dni przed owulacją i dwa dni po owulacji plaster świeżego ananasa dziennie (dojrzały, świeży nie z puszki).

:*

O rany, podziwiam! Nie wytrzymałabym czekania, a kiedy można za Ciebie trzymać kciuki? Kiedy planujesz testowanie? Daj nam troche pozytywnych fluidkow! ;)
We wtorek ide do lekarza po odbior wynikow, zrobie z rana by wiedziec co i jak, choc cos nie wierze ze sie udalo, bylo by to za piekne. Kochane przesylam wam pelno pozytywnej energiii i milego weekendu zycze..trzymam za was &&&& za udane staranka ✊✊✊ no i jakis + by sie przydal.

No to mogę polecić w razie słabego endometrium (bo tak jak piszecie, zdarza się, że clo trochę go spowalnia, a do ciąży najlepiej jak ma conajmniej 9-10mm) przegryzanie orzechów, zwłaszcza brazylijskich, nerkowców i suszonych moreli.
Na wspomaganie zagnieżdżenia - dwa dni przed owulacją i dwa dni po owulacji plaster świeżego ananasa dziennie (dojrzały, świeży nie z puszki).

Ooo to będe tego ananasa praktykować. Uwielbiaam! A orzechach słyszałam ale migdałach i czerwonym winku :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Ooo to będe tego ananasa praktykować. Uwielbiaam! A orzechach słyszałam ale migdałach i czerwonym winku :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Migdały jak najbardziej. A wino...zależy czy bierze sie jakieś leki. Bo wiadomo przy niektórych nie powinno się. Jak stosuję clo to rezygnuję z winka :)
I winko koniecznie czerwone wytrawne lub półwytrawne.
A ananas tylko po 1 plastrze (1-2cm) i tylko przez te 4 dni. Bo nadmiar rozmiękcza endo :*

reklama

Wow... super info!!! Napewno zastosuje

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry