reklama

Starania 2018

@KatiNails oo Martin też brałam pod uwagę :) ogólniecto ja to z tych co lubią imiona które mało co się powtarzają, są takie "niespotykane" a zarazem nie jakoś wymyślnie przesadzone :)
@AniaS35 oo Jasiu :) kiedyś chciałam tak po tacie dać :D
Kochana ja mam Aleksa (nie Aleksandra, ani Aleksego ani Alexa). Takze wiem co to znaczy słabość do oryginalnych imion [emoji23]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@KatiNails haha to ktoś mnie rozumie ja mam Kornelię niby nic takiego ale co ruga jejrówieśniczka ma albo Zosia albo Julka i niby ładne imiona ale nie mogłabym mieć 5 z rzędu Julki czy Zosi :) a z Nelą już się nie raz spotkałam z komentarzem typu "oo jakie niespotykane" albo "oo jakie nietypowe ale ładne" haha a mi się wydawało że to nic takiego imię jak imię :)

@KatiNails haha to ktoś mnie rozumie ja mam Kornelię niby nic takiego ale co ruga jejrówieśniczka ma albo Zosia albo Julka i niby ładne imiona ale nie mogłabym mieć 5 z rzędu Julki czy Zosi :) a z Nelą już się nie raz spotkałam z komentarzem typu "oo jakie niespotykane" albo "oo jakie nietypowe ale ładne" haha a mi się wydawało że to nic takiego imię jak imię :)
O to ja mialam swego czasu parcie na Nelliel, albo w skrócie Nell. Ale to za czasów oglądania anime.

O to ja mialam swego czasu parcie na Nelliel, albo w skrócie Nell. Ale to za czasów oglądania anime.

Mi się zawsze Kornelia podobało i zawsze tak chciałam ale kiedyś właśnie z narzeczonym się dogadać z imieniem nie mogliśmy i on mi specjalnie powiedział, że Kornelia to jak dla pani spod latarni więc odpuściłam potem jak już w ciąży byłam to się zdecydować nie mogliśmy to w końcu mówię dobra będą imiona jakie chcesz :D a on mi na to " no to Kacper albo Kornelia " więc zdębiałam jak tą Nelę usłyszałam haha a Kacpra powiedziałam że się zgodzę ale jak będzie Kasper :D

Jeśli chodzi o dziecięce to ja aliexpress. Zamówiłam już takie śliczne skarpetki jak na zdjęciu niżej :)
Jak wyjdzie test pozytywny to włożę test z tymi skarpetkami do pudełeczka i zrobię romantyczną kolację i wtedy mojemu D. Wręcze :)
W tamtym cyklu mówił że nie będę w ciąży, a teraz jest pewien [emoji23]
Tym bardziej że zaczynam mieć objawy chociaż wiem sama ze na nie za wcześnie [emoji23][emoji23][emoji23]
1510417927-2364a17cf2269fc2-aaaaaa.jpeg

Hejka!
Super pomysł z tym powiadomieniem o ciąży. A wiesz, że identyczne są w rossmanie? Są dwa rodzaje, na jednych I Love dad, a na drugich I Love mum ;) śliczne są :)

Hejka!
Super pomysł z tym powiadomieniem o ciąży. A wiesz, że identyczne są w rossmanie? Są dwa rodzaje, na jednych I Love dad, a na drugich I Love mum ;) śliczne są :)
Tylko pewnie cenowo [emoji23] za te dałam dokładnie 3.50 zł [emoji23] a że nie muszę mieć na już to nie muszę dopłacać [emoji23][emoji7] ja to z tych co wcześniej mają wsuzsko zaplanowane od a do z :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry