reklama

Starania 2018

Witam się w niedzielny wieczór.
Ale miałam nadrabiania a ostatni raz wchodziłam na forum wczoraj około 15 a tu dziś patrzę a tyle stron przybyło :)
Właśnie weszłam na naszą listę i sobie myślę a może się w końcu wpiszę, patrzę a już jestem wpisana. Mam chyba jakiś zanik pamięci:biggrin2:
Trzymam kciuki za pozytywne testy :)

reklama
Witaj! :) Ja ze swoim narzeczonym też zmieniliśmy zdanie, najpierw mieliśmy starać się tak jak w temacie w 2018r, potem zaplanowaliśmy ślub w 2019 więc starania przełożyliśmy na drugą połowę 2019, ale po ostatnich rozmowach stwierdziliśmy, że nie ma na co czekać. :) Ślub nam nie ucieknie, a człowiek nie robi się młodszy, chociaż ja mam dopiero 20lat. :) Ale sporo problemów z płodnością na swoim koncie.
Tutaj jest nasza lista Link do: Lista.xlsx jeśli chcesz zapisz się do niej sama, ale jak wolisz to mogę ja Cię dopisać, żaden problem. :)
Dopisałam się. My też zaczęliśmy przed ślubem, choć bez specjalnych starań;) Ale miałam nadzieję urodzić przed 30 i udało się akurat 3 miesiące przed:) A teraz planowałam ok. 3 lat różnicy między dziećmi (synek ma 17 miesięcy), ale z drugiej strony nie ma na co czekać. Mam 31 lat, mąż 34 a chcielibyśmy trójeczkę, więc trzeba się spieszyć;) Choć na razie obawiam się trochę tych 2 lat różnicy, tyle by wyszło, gdyby się jednak udało w tym cyklu.

@Migdalove no ja na temat dzialania duphastonu nie wiele wiem nie stosuje więc nie mogę sie wypowiadać ale chyba jakies dziewczyny tutaj sa co biorę lub brały to pewnie sie wypowiedzią na ten temat ... wiem na pewno ze owulacja zdarza sie.nawet krótko przed @@@'wiec.... czasemm .... możemy byc mile zaskoczeni. :-) :-)

@Migdalove no ja na temat dzialania duphastonu nie wiele wiem nie stosuje więc nie mogę sie wypowiadać ale chyba jakies dziewczyny tutaj sa co biorę lub brały to pewnie sie wypowiedzią na ten temat ... wiem na pewno ze owulacja zdarza sie.nawet krótko przed @@@'wiec.... czasemm .... możemy byc mile zaskoczeni. :-) :-)
Myślisz, że w 30dc byłoby to możliwe? :D

Witam się w niedzielny wieczór.
Ale miałam nadrabiania a ostatni raz wchodziłam na forum wczoraj około 15 a tu dziś patrzę a tyle stron przybyło :)
Właśnie weszłam na naszą listę i sobie myślę a może się w końcu wpiszę, patrzę a już jestem wpisana. Mam chyba jakiś zanik pamięci:biggrin2:
Trzymam kciuki za pozytywne testy :)
I to nawet jesteś w pierwszej dziesiątce! :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry