1
174974
Gość
No i mi też narobiłaś smaka @KatiNails [emoji23] Póki co obżarłam się pomelo. [emoji14]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ostatnio pochłaniam takie ilości jedzenia że cieszę się że nie mam problemów z nadwagą [emoji23]No i mi też narobiłaś smaka @KatiNails [emoji23] Póki co obżarłam się pomelo. [emoji14]
Oj to ja wolę korniszony, jem je bez opamiętania.Ja smalec mniej chętnie. Ale słoik ogórków kiszonych na raz to nie wyzwanie
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w ciąży zjadłam tak : pół słoika ogórków kiszonych, pół tabliczki czekolady i dojadlan druga połowa słoika ogórków [emoji23][emoji23][emoji23]Ja smalec mniej chętnie. Ale słoik ogórków kiszonych na raz to nie wyzwanie
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ble ble nie lubię korniszonówOj to ja wolę korniszony, jem je bez opamiętania.![]()
Ale to jest genialne! Najgorsze, że ciąży brak, a smaki dalej takie [emoji23]Ja w ciąży zjadłam tak : pół słoika ogórków kiszonych, pół tabliczki czekolady i dojadlan druga połowa słoika ogórków [emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom