reklama

Starania 2018

Ja tak po rozmowie z @encirclede zastanawiam się, czy już jutro nie zrobić by testu, dzisiaj 26dc. Chociaż brzuch ciągnie jak na @, czuję kłucie jakby jajników więc może to bez sensu i cierpliwie by poczekać na @ jednak. Sama nie wiem.

reklama
Ja tak po rozmowie z @encirclede zastanawiam się, czy już jutro nie zrobić by testu, dzisiaj 26dc. Chociaż brzuch ciągnie jak na @, czuję kłucie jakby jajników więc może to bez sensu i cierpliwie by poczekać na @ jednak. Sama nie wiem.
No ja przez takie coś test zrobiłam [emoji14] oczywiście nie robię nadziei ale mocno trzymam kciuki za pozytywny test :*
Od soboty skurcze podobne jak na @, ale stanowczo za wcześnie. Kłucie i ciągnięcie w okolicach jajników, wczoraj co chwila kibelek ze myślałam że dostałam zapalenia pęcherza, ale przy sikaniu nic nie boli :) więc coś mi nie spasowało i dlatego tak wcześnie zatestowałam, mimo że tak dobrze się trzymałam i nie nakręcałam na ciążę :)

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Cudowna wiadomość @KatiNails :) Liczę na to, że beta będzie rosła.
Szybko Wam się udało, a mowilas, że boisz się, że zajmie Wam to dużo czasu, a tu proszę masz już dzidziusia w brzuszku na święta :)
Mowilas już ukochanemu? :)

No ja przez takie coś test zrobiłam [emoji14] oczywiście nie robię nadziei ale mocno trzymam kciuki za pozytywny test :*
Od soboty skurcze podobne jak na @, ale stanowczo za wcześnie. Kłucie i ciągnięcie w okolicach jajników, wczoraj co chwila kibelek ze myślałam że dostałam zapalenia pęcherza, ale przy sikaniu nic nie boli :) więc coś mi nie spasowało i dlatego tak wcześnie zatestowałam, mimo że tak dobrze się trzymałam i nie nakręcałam na ciążę :)

Ja wczoraj też latałam często do wc, ale może dlatego, że wypiłam dwie kawy i zjadłam trochę owoców a one też mają dużo wody, do tego zupa, więc u mnie to nie ma nic wspólnego z objawami ciąży. Eh. Chciałabym ale czuję, że nie ma sensu w ogóle sięgać po test.

Są ! Beta bardzo niziutka, pewnie dopiero zarodek się zagnieżdża tak jak to wyczułam :)
1513088646-8623ba387a34a150-aaaaaa.png

Gratulacje [emoji7][emoji7][emoji7]napisz Cisco staraniach[emoji4]robiłaś owulacyjne testy?kiedy staranka?super!![emoji4]
Nie pisze dziewczyny bo u mnie zły czas...
Mam problemy rodzinne i humoru brak[emoji17]ale czytam was i trzymam kciuki

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Gratulacje [emoji7][emoji7][emoji7]napisz Cisco staraniach[emoji4]robiłaś owulacyjne testy?kiedy staranka?super!![emoji4]
Nie pisze dziewczyny bo u mnie zły czas...
Mam problemy rodzinne i humoru brak[emoji17]ale czytam was i trzymam kciuki

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
3cs :) dwa z testami owu z allegro które były niemiarodajne, teraz z testami kupionymi w Rossmann które dwa dni pokazywały wynik dodatni wcześniej niz zakładałam że mam owu :) [emoji179][emoji179] w dwa dni testu pozytywnego no i się udało :)

@KatiNails gratuluje kochana z całego serca. Wreszcie jakieś super wieści oby grudzień przyniósł nam więcej takich dobrych wiadomości
@wisienka94 super ze owu tuż tuż ja tez w ostatnia ciąże zaszłam w 7dc tzn w tym czasie były [emoji173]️ wiec wszystko jest możliwe, ja tez myslalam ze owu jyz blisko bo szyjka jakis wysoko miękka i ten śluz ale testy owu negatywne wiec nie wiem co jest grane ;/

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@KatiNails gratuluje kochana z całego serca. Wreszcie jakieś super wieści oby grudzień przyniósł nam więcej takich dobrych wiadomości
@wisienka94 super ze owu tuż tuż ja tez w ostatnia ciąże zaszłam w 7dc tzn w tym czasie były [emoji173]️ wiec wszystko jest możliwe, ja tez myslalam ze owu jyz blisko bo szyjka jakis wysoko miękka i ten śluz ale testy owu negatywne wiec nie wiem co jest grane ;/

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A jakich testów Kochana używasz ?
I dziękuję bardzo :* w piątek rano powtarzam betę zobaczymy czy rośnie jak powinna bo jakby nie patrzeć termin mały jeszcze chwila więc wszystko może się zdarzyć

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry