Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ooo no to naprawdę szacun. Ja bym chyba nie wytrzymała [emoji12][emoji12] naprawdę jestem pełna podziwu dla takich jak Ty [emoji5][emoji5]@nynnus26, my byliśmy 5 lat razem, początkiem 6 ślub. Nie uprawialiśmy seksu przed ślubem, ani razem nie mieszkaliśmy, nie byliśmy nigdy na wakacjach wspólnych. Byliśmy pierwszymi dla siebie...
To były DOSŁOWNIE nasze pierwsze razy we wszystkim...aż mnie ciary przeszły, naprawdę istne szaleństwo emocji, ciał, dusz...jest co wspominać.
Rzadkość w dzisiejszych czasach, ale piękne@nynnus26, my byliśmy 5 lat razem, początkiem 6 ślub. Nie uprawialiśmy seksu przed ślubem, ani razem nie mieszkaliśmy, nie byliśmy nigdy na wakacjach wspólnych. Byliśmy pierwszymi dla siebie...
To były DOSŁOWNIE nasze pierwsze razy we wszystkim...aż mnie ciary przeszły, naprawdę istne szaleństwo emocji, ciał, dusz...jest co wspominać.
Oj tak. Naprawdę się wyluzowalam na swoim. Trochę przeszłam już w moim życiu. Ostatnie 3 lata miałam ciężkie. Takie rzeczy jak przejście na swoje może należą do 'normalnych ale naprawdę dają szczęście [emoji4]Na swoim najlepiej! Człowiek może sie normalnie wyluzowac i też serduszkować ile sie chce
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
No pewnie. Taka wolność że np jak sie nie chce to nie bede dziś sprzątać, mogę to zrobić jutroOj tak. Naprawdę się wyluzowalam na swoim. Trochę przeszłam już w moim życiu. Ostatnie 3 lata miałam ciężkie. Takie rzeczy jak przejście na swoje może należą do 'normalnych ale naprawdę dają szczęście [emoji4]
A mi czasem szkoda że nam tak nie wyszło@nynnus26, my byliśmy 5 lat razem, początkiem 6 ślub. Nie uprawialiśmy seksu przed ślubem, ani razem nie mieszkaliśmy, nie byliśmy nigdy na wakacjach wspólnych. Byliśmy pierwszymi dla siebie...
Tylko trzeba pamiętać o zasłoniętych roletach [emoji23] [emoji23] [emoji23]@wisienka94 dokładnie a do tego możesz chodzić bez bielizny[emoji23][emoji23]