Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

i oczywiście jakieś najgorsze myśli mnie nachodzą ze jak plamy czerwone.na.buzi to może cos z wątrobą chociaz nigdy nie narzekalam na ból brzucha ...a może jakies uczulenie?nie wiem kurcze

Popieram wydaje mi sie ze jesteś taka jaka powinna być kobieta czyli z przodu cos z.tylu cos ja tez mam taki dość zauważalny tyłek ale co tam mojemu sie podoba wiec chyba az tak źle nie może byćnie grzesz!masz zajebisty tyłek!
Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom
ja wiem swoje!@Aggs co Ty gadasz?! Super figurka ;D ja mam figurę ok, za to bicepsy jak drwal i wszyscy się ze mnie śmieją
Dziewczyny, bez gratulacji mi tutaj, na razie jedna wielka niewiadoma. Może test wadliwy? Jeśli jutro coś się pokaże, to zaczne się cieszyć![]()
Ja robie brzuszki między innymi w całej serii ćwiczeń więc jestem za.dziewczyny ogłaszam wyzwanie od jutra będziemy robić brzuszki (dlaczego tylko/az brzuszki?dlatego że są to ćwiczenia proste łatwe można je robiąc oglądając wiadomości czy serial;trzeba zacząć od prostej rzeczy żeby przekonać się do jakiegokolwiek wysiłku i sportu,do tego że trzeba ruszyć dupę z kanapy)zachęcam kto razem ze mną?będziemy meldować kto ile.ja robię brzuszki mając nogi oparte o kanapę tak mi najwygodniej
Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom