Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To też ten ból zależy od tego jaki kobieta ma prób bólu.Współczuję ... moja.siostra też w @@@ to można powiedzieć ze jest nie do życia najgorzej pierwszego i drugiego dnia ja natomiast nie mogę narzekać brzuszek nie boli moze tylko troszke no i okres.trwa 3-4 dni i to nie uporczywy ... bez sensu że kazda z nas.ma.inaczej
Też mam wysoki ale jak mocno boli to przeżyje ale wolę się nie męczyć tylko wziąć tabse i normalnie funkcjonowaćTo też ten ból zależy od tego jaki kobieta ma prób bólu.Ja mam dość wysoki więc nawet jak mocno boli to i tak bez tabletek rozkurczowych przeżyje. [emoji14]
Link do: Lista.xlsx
Chcemy!A i przetestowałam aplikacje flo chcecie małą recenzje? I porównanie z WomanLogiem?![]()
@tola_tola proszę@AniaS35 co do obiadu polecam to. Magia
Gotuje makaron z brokułami 15 minut w osolonej wodzie (ale ja lubię bardziej miękkie - a powinno się ogólnie 10 minut brokuł gotować) , podsmażam boczek na odrobinie oleju z czosnkiemodczedzony makaron z brokułami mieszkam z boczkiem i ścieram ser żółty (oryginalnie powinna być gorgonzola) i mieszam
pyyychaaaa
![]()
![]()
Też dziś robię!! Jak mówicię że takie pycha
Kochana jesteś!! Ja mam mój kalendarzyk i jest bardzo podobna do Twojej chociaż ma chyba troche mniej opcjiZacznę od recenzji aplikacji Flo. Przyciągnęła mnie swoim ładnym designiem, wydaje się przejrzysta.
![]()
Oblicza dobrze cykle i dni płodne. Podoba mi się to, że informuje mnie o tym za ile dni może być owulacja.
Dodatkową opcją jest dodawanie testów ciążowych i owulacyjnych.
![]()
Niestety to tyle plusów, minusem jest mała ilość objawów, oznaczenie, kiedy chcę zapisać seks to niestety mogę tylko jako jeden w dniu a jak chce więcej to muszę wybrać inny seks np z zabezpieczeniem, masturbację.
![]()
Gdyby trochę tą aplikację rozbudować to z chęcią bym przy niej została. Aczkolwiek wolę WomanLoga. Wita mnie od razu cały miesiąc więc szybko mogę zerknąć jak było parę dni wcześniej :
![]()
Jak widać pokazuje tez ile dni zostało do następnego cyklu. Kolejną zaletą jest możliwość spojrzenia na miesiące / lata :
![]()
W jednym dniu możesz zapisać mnóstwo objawów, i innych notatek :
![]()
Symptomów macie około 70
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Także jest wielki wybór.
Nastrojów też jest sporo
![]()
Możecie dodać tabletki jest spory wybór
![]()
Jeśli chodzi o seks to macie taki widok:
![]()
Dobrze prognozuje dni płodne, owulacje i miesiączkę.
![]()
Możliwość jest zmiany skórek. Jest też wersja płatna za 16zl ale mi wystarcza ta. Od 6 lat ciągle ta aplikacja.![]()