wisienka94
Fanka BB :)
Myśle że prawidłowyDziewczyny a śluz gęsty bardzo bardzo i biały jak śmietana to prawidłowy. 19dc jestem po owu
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Myśle że prawidłowyDziewczyny a śluz gęsty bardzo bardzo i biały jak śmietana to prawidłowy. 19dc jestem po owu
Obserwuje . I dlatego piszę , że takiego jeszcze nie było.Myśle że prawidłowyale najlepiej obserwować się co cykl. Ja w zeszłym cyklu właśnie sprawdzałam i wiem że po owu występuje u mnie właśnie biały śluz a czasem i nawet taki owulacyjny troche. Także myśle że to też jest sprawa indywidualna
To działajcie ile wlezie!! Ja tam jestem tego zdania że jak ma zaskoczyć to zaskoczy
Uuu no to ciekawie się robiObserwuje . I dlatego piszę , że takiego jeszcze nie było.
Nie nakręcam się w ogóle [emoji14]Uuu no to ciekawie się robijest sporo dziewczyn które miały właśnie taki w początkowym okresie ciąży także trzymam kciuki!! [emoji8]
Gdzieś ostatnio czytałam, że tak naprawdę to nie ma znaczenia, tzn. wcale nie jest tak, że lepiej co 2 dzień. Ale nie sprawdzałamJa jutro robię drugi test, zobaczymy jaka będzie kreska. No i dziewczyny działać codziennie czy co drugi dzień jeśli chodzi o [emoji177][emoji177]? Bo my wczoraj serduszkowalismy dwa razy, i dzisiaj też powtórzyć czy lepiej żeby żołnierzyki dojrzały i poczekały do jutra?
Link do: Lista.xlsx
No mnie wtedy też to lekko zdziwiło, tzn takie ilości. Ale to chyba było już w terminie @, nie jestem pewna.Jeszcze nigdy w życiu nie miałam tak gęstego i białego dlatego mnie to zaniepokoiło.
A ile dni po owu?Nie nakręcam się w ogóle [emoji14]
4dni po owuA ile dni po owu?