Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Udanego [emoji179][emoji179] dobranoc [emoji5]A my oglądamy film, później pewnie jakieś [emoji177][emoji177] i spać. [emoji14] Spadam już z internetu. Dobrej nocy dziewczyny, do jutra! [emoji813]
wybacz, że namieszałam. Bardzo proszę, w takim razie, żebyś Ty mnie usunęła. Dziękuję 
Działaj prężnie!Marek z pracy wrócił i sam mi przyznał że już by się zaczął martwić na moim miejscu. Niby święta idą niby zamykanie roku w firmach ale to chociaż powinni mnie powiadomić żebym do lekarza się juz umawiala nawet jesli rekrutacja mialaby byc dopiero po nowym roku.No ja cały czas trzymam kciuki i myślę że zadzwonią. Końcówka roku w firmach to zawsze nerwówka i pełno roboty jest także pewnie dlatego sporo czekasz na tel od nich. Nie martw się Kochana bo każda z tych sytuacji będzie dobra. A może uda się od razu w styczniu i będziesz na ciązowym zwolnieniu [emoji8]
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Niech Marek Cie nie nakreca. Jesli jurto nie zadzwonia dajmy na to do 12 to zadzwon do kadr i juz. Sama tez sie nie nakrecaj;*
Marek powiedzial że skoczy wczesniej do pracy o jakas godzine i skoczy do kadr sie spytac. Jako że jestem osobą poleconą przez niego to dziwnie nie będzie wyglądalo.Niech Marek Cie nie nakreca. Jesli jurto nie zadzwonia dajmy na to do 12 to zadzwon do kadr i juz. Sama tez sie nie nakrecaj;*