Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak my bedziemy brali slub. Taka sytuacja, ze lepiej miec niz nie miecAggs a gdzie tam. Czasami od święta. Fakt postarał się sprowadził aż ze Szwajcarii ale wolałabym malutki zwykły... jeśli już. Teraz to po ptokach a torebki brak [emoji14]
Ale wy chyba ślub planujecie? Tak mi się wydawało w twoich postach czy źle zrozumiałam ?
My robimy gyros@wisienka94 super wieści No to teraz do dzieła@Elodia taki zestaw małego chemika to super sprawa nasz mały dostał w zeszłym roku zestaw eksperymentów chemicznych i był bardzo zadowolony
Dziewczynki a jak tak z innej strony macie jakieś pomysły na jakieś ,, inne,, dobre sałatki na święta bo u Nas ciagle to samo omijać M zażyczył sobie coś innego a ja pomysłów brak. Robiła któraś sałatkę Meksykańska warstwowa?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
No właśnie u nas co roku królował gyros i teraz szukam jakiejś innej równie smaczniej alternatywyMy robimy gyros![]()
A mi w tym roku nie chce się kombinować i dlatego znowu to samo [emoji23] W poniedziałek albo we worek mój ukochany będzie robił domową pizze, tak za nami ostatnio chodziła.No właśnie u nas co roku królował gyros i teraz szukam jakiejś innej równie smaczniej alternatywy![]()