wisienka94
Fanka BB :)
My musimy podzielić na teściów i moją rodzinke więc do tesciów na 15 a do mnie na 17Dziewczyny, o której zazwyczaj zaczynacie kolacje wigilijną?
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
My musimy podzielić na teściów i moją rodzinke więc do tesciów na 15 a do mnie na 17Dziewczyny, o której zazwyczaj zaczynacie kolacje wigilijną?
Ja mam akurat zajebistą teściową. Normalnie aniołCałe szczęście, że ja teściowej nie muszę widzieć ani słyszeć w te święta [emoji23]
To super.Ja mam akurat zajebistą teściową. Normalnie aniołtakże się cieszę
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Hehe no tak to nie raz bywa.. mi się poszczęściłoTo super.Ja na początku myślałam, że też jest super, a okazało się, że to chodzący fałszywiec.
![]()
To idziemy łeb w łeb bo u mnie też dziś 1dc.@ obudziła mnie rano. No cóż walczymy dalej.Witam moje kochane w wigilijny dzień i jeszcze raz życzę wszystkiego co najlepsze ! ❤
U mnie 1dc więc @Migdalove proszę o zmianę w tabelce nastepna @@@ 21 styczeń czyli tylko 27dni hehhe proszę w tym cyklu mocniej te &&& trzymać bo cosik w tym poprzednim troszkę oszukiwalyscie jak widać hahaha
Witam nową koleżankę i życzę jak najkrótszych starań i nie bój się zapisać w tabelce ona wcale nie jest taka zła jak myślisz i wcale pecha nie przynosi także śmiało kochana
Pomyśle dziś o każdej z Was gdy już zasiąde przy wigilijnym stole ... niech w ta magiczną noc spełnią sie wszystkie wasze życzenia te osobiste jak i te składane przez bliskie osoby!
Powodzenia dziewczyny w kolejnym cyklu! Trzymam mocno kciuki! <3To idziemy łeb w łeb bo u mnie też dziś 1dc.@ obudziła mnie rano. No cóż walczymy dalej.
Cieszę się że w tej ciężkiej drodze do szczęścia znalazłam i ja swoja towarzyszke :-) :-)To idziemy łeb w łeb bo u mnie też dziś 1dc.@ obudziła mnie rano. No cóż walczymy dalej.
Witaj!Witajcie Dziewczynki [emoji4] z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę Wam dużo uśmiechu na codzień, miłości oraz upragnionych dwóch kreseczek. Postanowiłam do Was dołączyć, wczoraj rozpoczęłam drugi cykl starań o pierwsze maleństwo. Mogę prosić o dopisanie do tabelki w wolnej chwili?![]()