1
174974
Gość
Bo u mnie w sumie pierwszy pozytywny test był w 9dc.Tak bo mi się pokryło. Liczę pierwszy dzień wzrostu tempki jako 1dpo
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Bo u mnie w sumie pierwszy pozytywny test był w 9dc.Tak bo mi się pokryło. Liczę pierwszy dzień wzrostu tempki jako 1dpo
Owu może być od 24/36h. Czyli w czwartek w zeszłym tyg wyszedł Ci pozytyw?Bo u mnie w sumie pierwszy pozytywny test był w 9dc.I to ta kreska testowa była o wiele mocniejsza od tej kontrolnej. Tam jeden dzień nie robi wielkiej różnicy, tylko tak się zorientowałam.
![]()
Dokładnie tak, i ciągle o tej samej porze robiłam testy czyli tak o 12.10Owu może być od 24/36h. Czyli w czwartek w zeszłym tyg wyszedł Ci pozytyw?
Mi też w czwartek wyszedł pozytyw czyli w piątek miałam owulację. I licząc sobotę jako 1dpo.Dokładnie tak, i ciągle o tej samej porze robiłam testy czyli tak o 12.10
Na ulotce taki test jest określony jako negatywny.Oby to był pierwszy symptom u Ciebie
To jeszcze nie jest pozytywny test ovu? Bede teraz kilka dni robila, to się przekonam czy ovu juz byla czy będzie, ale taki test chyba tez świadczy ze byl skok LH? Nie wiem, czy przy testach ovu czasem jest tylko jedna kreska czy zawsze raczej są dwie, jedna kontrolna druga testowa? Pierwszy raz w zyciu zrobiłam![]()
No to by się wtedy zgadzało.Mi też w czwartek wyszedł pozytyw czyli w piątek miałam owulację. I licząc sobotę jako 1dpo.
Mi ostatnio przed @ wyszedł pozytywny a owu miałam monitorowaną więc mialam 100% pewności kiedy była.Oby to był pierwszy symptom u Ciebie
To jeszcze nie jest pozytywny test ovu? Bede teraz kilka dni robila, to się przekonam czy ovu juz byla czy będzie, ale taki test chyba tez świadczy ze byl skok LH? Nie wiem, czy przy testach ovu czasem jest tylko jedna kreska czy zawsze raczej są dwie, jedna kontrolna druga testowa? Pierwszy raz w zyciu zrobiłam![]()
Hehe no czyli jedziemy równiutko razemNo to by się wtedy zgadzało.Wybacz za tą burzę mózgów.
![]()
Zazdroszczę Ci tego monitoringu, chociaż wiesz co jest na rzeczy.Mi ostatnio przed @ wyszedł pozytywny a owu miałam monitorowaną więc mialam 100% pewności kiedy była.