1
174974
Gość
Dokładnie, tego się trzymajmy.Hehe no czyli jedziemy równiutko razemobyśmy 4 krechy zobaczyły!!
każda po dwie
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dokładnie, tego się trzymajmy.Hehe no czyli jedziemy równiutko razemobyśmy 4 krechy zobaczyły!!
każda po dwie
No a wgl ten mój lekarz to jest super. Pierwsz wizyta 50zł a kolejne dwie za darmo więc naprawdę nie jest nastawiony tylko na kase, tylko żeby pomagaćZazdroszczę Ci tego monitoringu, chociaż wiesz co jest na rzeczy.![]()
No to faktycznie genialny!No a wgl ten mój lekarz to jest super. Pierwsz wizyta 50zł a kolejne dwie za darmo więc naprawdę nie jest nastawiony tylko na kase, tylko żeby pomagać
Ja jakoś tak nie mogę uwierzyć że się uda teraz. Mam jakieś takie przeczucie ze my to będziemy musieli się naczekać na maleństwoNo to faktycznie genialny!Ja chodzę na nfz i też jest genialny. Powiedział mi, żeby lepiej troszkę zapanować nad tarczycą żeby zacząć starania, ale my kobiety i tak robimy swoje.
Cóż, jak w tym cyklu nie wyjdzie to jednak już całkowicie poddam się lekarzowi.
![]()
Podstawa to dobry lekarz.. naprawdę. Więc jesteśmy obie w dobrych rękachNo to faktycznie genialny!Ja chodzę na nfz i też jest genialny. Powiedział mi, żeby lepiej troszkę zapanować nad tarczycą żeby zacząć starania, ale my kobiety i tak robimy swoje.
Cóż, jak w tym cyklu nie wyjdzie to jednak już całkowicie poddam się lekarzowi.
![]()
Ja przed zrobieniem testu owu byłam pełna nadziei, że się uda, czułam to wręcz a teraz tak emocje opadły i podchodzę z rozsądkiem.Ja jakoś tak nie mogę uwierzyć że się uda teraz. Mam jakieś takie przeczucie ze my to będziemy musieli się naczekać na maleństwo
Ja od poczatku tego cyklu podchodze z rozsądkiem, obiecałam to sobie po ostatnim rozczarowaniu. Ale nie mogłabym przeżyć gdyby nie było owu. Bo to powoduje że 0% szans. A tak to uświadomie sobie że jeszcze nie teraz. Może następny cyklJa przed zrobieniem testu owu byłam pełna nadziei, że się uda, czułam to wręcz a teraz tak emocje opadły i podchodzę z rozsądkiem.Czekam na rozwój wydarzeń.
![]()
No tak, teraz chociaż szansa jest na ciążę.Ja od poczatku tego cyklu podchodze z rozsądkiem, obiecałam to sobie po ostatnim rozczarowaniu. Ale nie mogłabym przeżyć gdyby nie było owu. Bo to powoduje że 0% szans. A tak to uświadomie sobie że jeszcze nie teraz. Może następny cykl
Dobrze że swięta i sylwester w międzyczasie to ten czas jakoś tak szybciej leciNo tak, teraz chociaż szansa jest na ciążę.U nas to byłby taki w sumie cud jakby się udało. No cóż, życzę sobie i Tobie cierpliwości na czas oczekiwania na termin testowania.
![]()
To fakt, mi tylko te trzy dni będą się dłużyć bo wszyscy do pracy a ja sama zostanę w domu to i czas się dłuży.Dobrze że swięta i sylwester w międzyczasie to ten czas jakoś tak szybciej leci