Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chyba nie tylko ty złapałaś ciąże spożywczą
I niestety nie tylko ciebie korci testowanko. Wytrwałości życzę i również dwóch pięknych kresek.
To wygląda jak pozytyw.Ciąża spożywczą po świętach to standard, ale skoro się namęczyłyśmy przygotowując to czemu nie korzystać?
Dziewczyny jak to jest, że wszystkie wyniki w normie a się przypałęta zawsze coś? Dziś testowałam i już się boję2 słabe ale są... Korciło mnie...
![]()
![]()
Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka
U mnie one zazwyczaj tak wyglądają... zobaczymy co powie ten sylwestrowy bo to będą 2 tygodnieTo wygląda jak pozytyw.
Ale chociaż ta kontrolna powinna być ciemniejsza. Ale to zależy od firmy tez.
Ciąża spożywczą po świętach to standard, ale skoro się namęczyłyśmy przygotowując to czemu nie korzystać?
Dziewczyny jak to jest, że wszystkie wyniki w normie a się przypałęta zawsze coś? Dziś testowałam i już się boję2 słabe ale są... Korciło mnie...
![]()
2 tygodnie ale od owulacji tak?U mnie one zazwyczaj tak wyglądają... zobaczymy co powie ten sylwestrowy bo to będą 2 tygodnie![]()
Trzymam kciuki za sylwestrowe testowania
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Jak byk 2 kreski ! Gratuluje i życzę Ci aby tym razem wszystkodobrze się skończyło! Już za dużo tych strat przecierpialaś.... współczuje... Myśl pozytywnie i koniecznie dobry lekarz potrzebny.Ciąża spożywczą po świętach to standard, ale skoro się namęczyłyśmy przygotowując to czemu nie korzystać?
![]()