reklama

Starania 2018

1514370986-5fb086bf1681c89c-aaaaaa.jpeg

Cos jakby chcialo, ale nie moglo wyjsc.. no nic, do @ jeszcze dwa dni..

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Tu jużlepiej widać. A może w negatywie by spróbować?
upload_2017-12-27_11-38-36.png

Załączniki

• upload_2017-12-27_11-38-36.png
    upload_2017-12-27_11-38-36.png
    38,9 KB · Wyświetleń: 355
reklama
Może za wcześnie na test. :) Wiesz ile dni jest po owu? Na negatywie z ledwością można coś dostrzec ale wiesz jak to jest, czasem tak wychodzi a później przychodzi @, Tobie życzę aby ta niewidoczna prawie kreska wyszła za parę dni i była mega mefga gruba i widoczna! Póki nie ma @ jest nadzieja! :)

Ale na tym widać ewidentnie cień cienia oby pięknie ciemnialo ;) przypomnij mi proszę ile dpo jesteś?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jestem dzisiaj 11 dpo. Brak.objawow ciazy i @ tez bral objawow. Rano zrobilam inny test, ale nie pokazal nic. Ten, ktorego zdjecie zamiescilam to z allegro. Jest cien, ale miesiac temu mialam tez cien, ale mniej widoczny.. @ powimma byc za 2-3 dni. Zobaczymy. :)

Jestem dzisiaj 11 dpo. Brak.objawow ciazy i @ tez bral objawow. Rano zrobilam inny test, ale nie pokazal nic. Ten, ktorego zdjecie zamiescilam to z allegro. Jest cien, ale miesiac temu mialam tez cien, ale mniej widoczny.. @ powimma byc za 2-3 dni. Zobaczymy. :)

To świeżo po zagnieżdżeniu mogłoby być, poczekaj jeszcze dwa dni i zrób znowu test. :)

Może za wcześnie na test. :) Wiesz ile dni jest po owu? Na negatywie z ledwością można coś dostrzec ale wiesz jak to jest, czasem tak wychodzi a później przychodzi @, Tobie życzę aby ta niewidoczna prawie kreska wyszła za parę dni i była mega mefga gruba i widoczna! Póki nie ma @ jest nadzieja! :)
11 dpo, @ za 2-3 dni. Wiem wiem, w zeszlym cyklu tez mialam.niby cien, ale na innym tescie, wiec jeszcze sie nie napalilam. W sumie zrobilam.gp tylko dlatego, ze nie mam jeszcze zadnych oznak @, a u mnie to troche dziwne.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry