1
174974
Gość
Tu jużlepiej widać. A może w negatywie by spróbować?![]()
Cos jakby chcialo, ale nie moglo wyjsc.. no nic, do @ jeszcze dwa dni..
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tu jużlepiej widać. A może w negatywie by spróbować?![]()
No cos tam niby swieci w negatywieTu jużlepiej widać. A może w negatywie by spróbować?
Zobacz załącznik 833416
![]()
Jestem dzisiaj 11 dpo. Brak.objawow ciazy i @ tez bral objawow. Rano zrobilam inny test, ale nie pokazal nic. Ten, ktorego zdjecie zamiescilam to z allegro. Jest cien, ale miesiac temu mialam tez cien, ale mniej widoczny.. @ powimma byc za 2-3 dni. Zobaczymy.Ale na tym widać ewidentnie cień cienia oby pięknie ciemnialoprzypomnij mi proszę ile dpo jesteś?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To świeżo po zagnieżdżeniu mogłoby być, poczekaj jeszcze dwa dni i zrób znowu test.Jestem dzisiaj 11 dpo. Brak.objawow ciazy i @ tez bral objawow. Rano zrobilam inny test, ale nie pokazal nic. Ten, ktorego zdjecie zamiescilam to z allegro. Jest cien, ale miesiac temu mialam tez cien, ale mniej widoczny.. @ powimma byc za 2-3 dni. Zobaczymy.
11 dpo, @ za 2-3 dni. Wiem wiem, w zeszlym cyklu tez mialam.niby cien, ale na innym tescie, wiec jeszcze sie nie napalilam. W sumie zrobilam.gp tylko dlatego, ze nie mam jeszcze zadnych oznak @, a u mnie to troche dziwne.Może za wcześnie na test.Wiesz ile dni jest po owu? Na negatywie z ledwością można coś dostrzec ale wiesz jak to jest, czasem tak wychodzi a później przychodzi @, Tobie życzę aby ta niewidoczna prawie kreska wyszła za parę dni i była mega mefga gruba i widoczna! Póki nie ma @ jest nadzieja!
![]()
Widze!!!![]()
Czyli nie tylko mi siadło na mózg [emoji23][emoji23] :*Widze!!!
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Ajj tamCzyli nie tylko mi siadło na mózg [emoji23][emoji23] :*