atjodla
Fanka BB :)
Aha. A wiesz co ta o dziecku to nie po pl wiesz...Tzn ja tak samo bym nie zauważyła ale dostałam powiadomienie z aplikacji womanlog o promocji.![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aha. A wiesz co ta o dziecku to nie po pl wiesz...Tzn ja tak samo bym nie zauważyła ale dostałam powiadomienie z aplikacji womanlog o promocji.![]()
No niestety, ale jak będę miała więcej czasu to może ją przetłumaczę, ale tylko tą darmową będę mogła.Aha. A wiesz co ta o dziecku to nie po pl wiesz...
![]()
A jak mogę zabezpieczyć hasłem i wejść z tegoNo niestety, ale jak będę miała więcej czasu to może ją przetłumaczę, ale tylko tą darmową będę mogła.
Tzn chcesz aby do aplikacji nie wchodzić bezpośrednio tylko po podaniu hasła?A jak mogę zabezpieczyć hasłem i wejść z tego
![]()
Dziękuję za pomoc juz wiem [emoji4]Tzn chcesz aby do aplikacji nie wchodzić bezpośrednio tylko po podaniu hasła?
Ja z synem czułam, bo zasłabłamMiałam kilka dni temu lekkie skurcze jak na @, ale nie wiem czy to to. W poprzedniej ciazu tez nic nie czulam. Poza tym ten test o niczym nie swiadczy i pewnoe @ przyjdzi normalnie
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Daga powtórz rano z pierwszego moczu test. Ja właśnie miałam bóle jak na@, kłucie jajników i jedynego dnia sikałam jakbym zapalenie pęcherza miała.Miałam kilka dni temu lekkie skurcze jak na @, ale nie wiem czy to to. W poprzedniej ciazu tez nic nie czulam. Poza tym ten test o niczym nie swiadczy i pewnoe @ przyjdzi normalnie
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Kupilam wlasnie dwa bobo testy zolte, podobno najlepszeDaga powtórz rano z pierwszego moczu test. Ja właśnie miałam bóle jak na@, kłucie jajników i jedynego dnia sikałam jakbym zapalenie pęcherza miała.
Ja jestem dobrej myśli,mocno trzymam kciuki za Ciebie!
![]()