wisienka94
Fanka BB :)
Oby to był dobry znak. Mnie też czasem zakłuje jajnik z którego była owu. W zeszłym cyklu też tak miałam. Myśle ze to normalne u mnieNie, tak jakby ktoś go szarpnął i tyle.
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oby to był dobry znak. Mnie też czasem zakłuje jajnik z którego była owu. W zeszłym cyklu też tak miałam. Myśle ze to normalne u mnieNie, tak jakby ktoś go szarpnął i tyle.
Ja właśnie nie wiem czy to ciągnie mnie jak im czy jajowód bo jajowód jest po uszkodzeniu i to też mówią, że operowane miejsca mogą pobolewać nawet od zmiany ciśnienia w atmosferze.Oby to był dobry znak. Mnie też czasem zakłuje jajnik z którego była owu. W zeszłym cyklu też tak miałam. Myśle ze to normalne u mnie
U nas pewnie jajeczko się przemieszcza do macicy haha i dlatego nas kluje. Zaraz będzie się zagnieżdzać!!!Ja właśnie nie wiem czy to ciągnie mnie jak im czy jajowód bo jajowód jest po uszkodzeniu i to też mówią, że operowane miejsca mogą pobolewać nawet od zmiany ciśnienia w atmosferze.
Może tak, najbardziej boję się, że znowu zagniezdzi się w jajowodzie...U nas pewnie jajeczko się przemieszcza do macicy haha i dlatego nas kluje. Zaraz będzie się zagnieżdzać!!!
Nie martw się Kochana na zapas! Stres nie pomaga w zagnieżdzaniu [emoji8] [emoji8] dajmy się rozwinac sytuacji. Ja po ostatnim cyklu uświadomiłam sobie że nawet piękna owulacja i pęknięty pęcherzyk nie prowadzą w 100% do ciąży. Muszą być wszystkie czynniki super spełnione żeby ta ciąża była. Dlatego wdech wydech, cieszymy się zyciemMoże tak, najbardziej boję się, że znowu zagniezdzi się w jajowodzie...
Eh, żeby to było w moim przypadku takie łatwe. Tak mnie przytłacza wszystko, że nawet co do ciąży tracę nadzieję. Ale zostało 6 dni czekania w niepewności.Nie martw się Kochana na zapas! Stres nie pomaga w zagnieżdzaniu [emoji8] [emoji8] dajmy się rozwinac sytuacji. Ja po ostatnim cyklu uświadomiłam sobie że nawet piękna owulacja i pęknięty pęcherzyk nie prowadzą w 100% do ciąży. Muszą być wszystkie czynniki super spełnione żeby ta ciąża była. Dlatego wdech wydech, cieszymy się zyciem
Ja też już teraz z dystansem podchodze do tematu ciąży. Zdałam sobie sprawę że to może być jednak długa droga. No cóż i tak przez nią przejdziemy bo ja nigdy nie zrezygnujeEh, żeby to było w moim przypadku takie łatwe. Tak mnie przytłacza wszystko, że nawet co do ciąży tracę nadzieję. Ale zostało 6 dni czekania w niepewności.
Kochana!! Niedługo ślub! Masz wspaniałego narzeczonego. Jest się czym cieszyćEh, żeby to było w moim przypadku takie łatwe. Tak mnie przytłacza wszystko, że nawet co do ciąży tracę nadzieję. Ale zostało 6 dni czekania w niepewności.
Na też nie zrezygnuję, ale akurat taki czas u mnie nastąpił, że serio mam dość. Dzisiaj chyba wyżyje się ćwicząc bo tylko tak chyba zrzuce z siebie zła energię. W ogóle tak ładnie schudłam a przez święta znowu 1,5kg, no nic nie będę płakać z tego powodu tylko działać.Ja też już teraz z dystansem podchodze do tematu ciąży. Zdałam sobie sprawę że to może być jednak długa droga. No cóż i tak przez nią przejdziemy bo ja nigdy nie zrezygnuje
Z tym ślubem to też nie do końca tak super, jeśli znowu mojemu narzeczonemu wyjdzie mniej godzin w pracy to nic nie odłożymy a i tak potrzebujemy tylko jakieś 800zl żeby zorganizować ślub. Chcemy w kwietniu już ale wątpię by się udało.Kochana!! Niedługo ślub! Masz wspaniałego narzeczonego. Jest się czym cieszyć