reklama

Starania 2018

Z tym ślubem to też nie do końca tak super, jeśli znowu mojemu narzeczonemu wyjdzie mniej godzin w pracy to nic nie odłożymy a i tak potrzebujemy tylko jakieś 800zl żeby zorganizować ślub. Chcemy w kwietniu już ale wątpię by się udało.
Czerwiec tez jest pięknym miesiącem :) a z ta wagą to jestem pewna że zaraz znow spadnie :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czerwiec tez jest pięknym miesiącem :) a z ta wagą to jestem pewna że zaraz znow spadnie :)

Niby tak, ale czekać aż do czerwca... :D Zobaczymy, ja szukam innej sukienki, tańszej przede wszystkim. Zastanawiam się jak mojego ubrać, bo to nie będzie wesele tylko obiad ze świadkami i rodzicami. Czy jednak zostać przy garniturze, czy może eleganckie spodnie, do tego koszula, fajna marynarka, krawat. Bynajmniej to by mógł ubierać na inne okazje a tak to garnitur w szafie by wisiał.

Niby tak, ale czekać aż do czerwca... :D Zobaczymy, ja szukam innej sukienki, tańszej przede wszystkim. Zastanawiam się jak mojego ubrać, bo to nie będzie wesele tylko obiad ze świadkami i rodzicami. Czy jednak zostać przy garniturze, czy może eleganckie spodnie, do tego koszula, fajna marynarka, krawat. Bynajmniej to by mógł ubierać na inne okazje a tak to garnitur w szafie by wisiał.
A Ty jaka chcesz sukienke? Typowo ślubną?

A Ty jaka chcesz sukienke? Typowo ślubną?

Nie, skromną, jasną i najlepiej długą ale nie taką klasyczną ślubną.
Na answer znalazłam takie :
1514447867-9ce0081401dd8538-aaaaaa.jpeg

1514447871-0b2ba60b4a279bad-aaaaaa.jpeg

1514447880-d1c704884f8c4e28-aaaaaa.jpeg

Ale lepiej przymierzyć, wiadomo. Zobaczymy też u nas w mieście jest taki fajny sklep z garniturami więc może tam mojemu coś znajdziemy w miarę przystępnej cenie. Jeszcze buty u mnie i u niego będzie problem. U mnie z rozmiarem a u niego żeby mu się spodobały. [emoji23]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry