1
174974
Gość
Tak się zastanawiam czy by nie pójść już do urzędu i termin sobie pierwszy zaklepać a pierwszy termin to 20/04/2018. Jakby nam nie wyszło to byśmy przełożyli.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No najlepiej przymierzyć bo wiadomo rozmiar rozmiarowi nie równyAle lepiej przymierzyć, wiadomo. Zobaczymy też u nas w mieście jest taki fajny sklep z garniturami więc może tam mojemu coś znajdziemy w miarę przystępnej cenie. Jeszcze buty u mnie i u niego będzie problem. U mnie z rozmiarem a u niego żeby mu się spodobały. [emoji23]
Taka bardzo dziewczęca, śliczna ale ja się boję bo wyglądam bardzo młodziutko i nie chce wyglądać jak gimnazjalistka bo do tego jeszcze moj wzrost. [emoji23]![]()
To moja z cywilnego![]()
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
No myśle że śmiało możecie zaklepać, chociaż nie wiem jak to jest z tym przekładaniem terminuTak się zastanawiam czy by nie pójść już do urzędu i termin sobie pierwszy zaklepać a pierwszy termin to 20/04/2018. Jakby nam nie wyszło to byśmy przełożyli.
Moja siostra też tak mówiła hehe że taką słodką sobie kupiłam. Ale ja zawsze mówie że każdy ma swój gust a ta mi się bardzo podobała i nadal bardzo podoba heheTaka bardzo dziewczęca, śliczna ale ja się boję bo wyglądam bardzo młodziutko i nie chce wyglądać jak gimnazjalistka bo do tego jeszcze moj wzrost. [emoji23]
Ogólnie jeśli się odwołuje termin to zwracają pieniądze. A przełożyć spokojnie można. Już raz byłam załatwiać swoj ślub ale z nieodpowiednim człowiekiem. Martwię się tylko jak z aktem urodzenia, mój ma skrócony akt urodzenia przy sobie, taki stary jak każdy ma w domu. Ale coś czytałam że jest potrzebny nowy dokument, który ważny jest tylko chyba pół roku czy tam 3 miesiące. A żeby nowy dokument chciał wyciągnąć musieli byśmy jechać do Wielunia czyli 400km od Malborka by to odebrać...No myśle że śmiało możecie zaklepać, chociaż nie wiem jak to jest z tym przekładaniem terminu
I to jest najważniejsze! Ja na początku też taką chciałam ale serio boję się, że będę wyglądać jak dziecko [emoji23]Moja siostra też tak mówiła hehe że taką słodką sobie kupiłam. Ale ja zawsze mówie że każdy ma swój gust a ta mi się bardzo podobała i nadal bardzo podoba hehe![]()
U nas sami pobierali dokument bo my się tu urodziliśmy. Ale myślę że nie będą robić problemu.. jak pojdziecie załatwiać to dopytaj o ten aktOgólnie jeśli się odwołuje termin to zwracają pieniądze. A przełożyć spokojnie można. Już raz byłam załatwiać swoj ślub ale z nieodpowiednim człowiekiem. Martwię się tylko jak z aktem urodzenia, mój ma skrócony akt urodzenia przy sobie, taki stary jak każdy ma w domu. Ale coś czytałam że jest potrzebny nowy dokument, który ważny jest tylko chyba pół roku czy tam 3 miesiące. A żeby nowy dokument chciał wyciągnąć musieli byśmy jechać do Wielunia czyli 400km od Malborka by to odebrać...
Mam nadzieję że wstawisz tu chociaz jedną fotke po ślubie. Ja to normalnie jak pomyśle o swoim to aż mi szkoda że to już za mna. Wspaniały czasJa swoją właśnie oddałam do krawcowej żeby skrócić [emoji14] bo jednak za długa w tych szpilkach.
Dziewczyny ja bardzo trzymam za Was kciuki. Nie mogę się doczekać Waszych pozytywnych testów [emoji7][emoji7] tak Was polubiłam że fajnie byłoby dzielić z Wami ciążowy czas :*
My właśnie z Aleksem w drodze do laboratoriummama będzie miała kuj kuj jak to mój syn mówi
![]()