wisienka94
Fanka BB :)
No to czekamy razem z Tobą z zaciśniętymi kciukami!!! Ja wierze ze to jest Twoj cykl12..
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to czekamy razem z Tobą z zaciśniętymi kciukami!!! Ja wierze ze to jest Twoj cykl12..
Ja też trzymam kciuki żeby to był cykl Dagmarki :*No to czekamy razem z Tobą z zaciśniętymi kciukami!!! Ja wierze ze to jest Twoj cykl
Kciuki mocno zaciśnięte!12..
A ja będę skakać z radości [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]Dzieki kochane :* jak to bedzie ciąża, to chyba padne na zawał [emoji23][emoji23][emoji23]
To samo sobie wczoraj pomyślałam o sobie. hahaDzieki kochane :* jak to bedzie ciąża, to chyba padne na zawał [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja chyba to samo. Po kilku miesiącach napewno będę mega zdziwiona ze się udało heh . A ja glupia myślałam że się tak szybko uda. No cóż.. czekamyTo samo sobie wczoraj pomyślałam o sobie. haha![]()
Bo wpaść łatwo, ale w ciążę zajść już nie tak łatwoJa chyba to samo. Po kilku miesiącach napewno będę mega zdziwiona ze się udało heh . A ja glupia myślałam że się tak szybko uda. No cóż.. czekamy
Ot to. My musimy walczyć, ale na pewno tak jak Tobie, nam wszystkim ta walka w końcu przyniesie skutek.Bo wpaść łatwo, ale w ciążę zajść już nie tak łatwo
![]()