wisienka94
Fanka BB :)
No więc we wtorek byl 10dpo więc troche szybko jak na pozytyw. A dzis juz 12dpo wiec moze jakis cien by sie pokazalTest robiłam we wtorek. I nic, ani cienia.
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No więc we wtorek byl 10dpo więc troche szybko jak na pozytyw. A dzis juz 12dpo wiec moze jakis cien by sie pokazalTest robiłam we wtorek. I nic, ani cienia.
A po czym mam mieć pewność, ze było? Nic nie kłuło, oprócz tego plamienia. Wiem ze w sobotę 16.12 pękł pęcherzyk po zastrzyku w piątek wieczorem, bo to czułam i potwierdzone na usg ze pękł. Tyle wiem. Nic więcej nie czułam. W ciąży z synem wiedziałam bo zesłabłam po tygodniu i wtedy byłam pewna na 100 % a teraz to sama nie wiem co to jest....A testowałas ? Jesteś pewna że miałaś zagnieżdżanie?
![]()
Hehe ja nie będę nic pisać bo i tak wiesz co bym napisała [emoji23][emoji23]16dc, 6dpo uczucie dyskomfortu mnie dopadło jak na@. Na okres stanowczo za szybko.
No tak tylko pytam [emoji14] ja właśnie w pierwszej ciąży nic, a teraz co do dnia zaczęłam czuć ale najpierw nie powiązałam tego z zagnieżdżaniem. Dopiero jak dochodziły kolejne objawy i ruszyło mnie żeby zrobić test , ale u mnie po tych objawach test domowy i beta tego samego dnia potwierdziły ciążęA po czym mam mieć pewność, ze było? Nic nie kłuło, oprócz tego plamienia. Wiem ze w sobotę 16.12 pękł pęcherzyk po zastrzyku w piątek wieczorem, bo to czułam i potwierdzone na usg ze pękł. Tyle wiem. Nic więcej nie czułam. W ciąży z synem wiedziałam bo zesłabłam po tygodniu i wtedy byłam pewna na 100 % a teraz to sama nie wiem co to jest....
Trzymam kciksy i tak !!! [emoji8]Serio bardziej się martwię niż cieszę że to może być 'to'. Nie boli jakoś mocno tylko wiesz, te uczucie...
Ja czekam z mega wielką niecierpliwością na wspaniałe wiadomości [emoji7][emoji7]Trzymam kciksy i tak !!! [emoji8]
Oj mi sie cos wydaje ze posypią się kreseczki na poczatku rokuJa czekam z mega wielką niecierpliwością na wspaniałe wiadomości [emoji7][emoji7]
![]()
Latałam dzisiaj od apteki do apteki za tymi testami od 10mlu, zakupiłam 5. Ale czy jest sens jutro robić? Jeśli to zagnieżdżanie trwa od wtorku to dziś 3 dzień jest dopiero.No więc we wtorek byl 10dpo więc troche szybko jak na pozytyw. A dzis juz 12dpo wiec moze jakis cien by sie pokazal
No a dwa dni po zagnieżdzeniu już może być wykrywalne hcg w moczuLatałam dzisiaj od apteki do apteki za tymi testami od 10mlu, zakupiłam 5. Ale czy jest sens jutro robić? Jeśli to zagnieżdżanie trwa od wtorku to dziś 3 dzień jest dopiero.
10mlu powinien wykryć. Mi jak beta wyszła 9.27 to test ciążowy wyglądał takLatałam dzisiaj od apteki do apteki za tymi testami od 10mlu, zakupiłam 5. Ale czy jest sens jutro robić? Jeśli to zagnieżdżanie trwa od wtorku to dziś 3 dzień jest dopiero.