EklerkaDaria
Fanka BB :)
Skoro tak to jutro się skuszę na test, zobaczymy...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ile dpo? Albo raczej po zagnieżdżeniu?10mlu powinien wykryć. Mi jak beta wyszła 9.27 to test ciążowy wyglądał tak
![]()
![]()
9 dpo. 3 dni po tym jak zaczęłam czuć objawy zagnieżdżaniaIle dpo? Albo raczej po zagnieżdżeniu?
To się jutro okaże, czy coś się kluje. U ciebie cień widać bez wątpliwości.9 dpo. 3 dni po tym jak zaczęłam czuć objawy zagnieżdżania
![]()
No w dzień terminu @ już była piękna kreskaTo się jutro okaże, czy coś się kluje. U ciebie cień widać bez wątpliwości.![]()
Najbardziej nieprzyjemny wirus :/ mam nadzieję że Cię nie rozłożyAlbo może mnie jakieś choróbsko znowu dogania. Nie dobrze mi, jakoś słabo, a ostatnio tutaj u nas jelitówka panuje.
Po mojej siostrzenicy moja siostra wymiotowała, jej szwagierka ze szwagrem i ich corka a dzisiaj moja mama. Także rozpowszechnia się dziadostwo z ogromną prędkościąAlbo może mnie jakieś choróbsko znowu dogania. Nie dobrze mi, jakoś słabo, a ostatnio tutaj u nas jelitówka panuje.
No u nas niestety wszyscy z gorączką przechodzą@wisienka94 @KatiNails to jest straszne cholerstwo... Najgorsze co może być, jeszcze jak dojdzie do tego gorączka to już w ogóle.