1
174974
Gość
Dobra skurcz przeszedł... Oby to był ostatni. Masakra aż się głowie mi się zakręciło...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zawsze tak masz przy @ ?Dobra skurcz przeszedł... Oby to był ostatni. Masakra aż się głowie mi się zakręciło...
Przeważnie... No jak nic będzie @...Zawsze tak masz przy @ ?
Bo mnie od jakiegoś czasu kłuje lewa i prawa strona ale przy @ nigdy tak nie miałam więc łudzę się, że to objaw ciąży...
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie dzisiaj cały dzień bolą jajniki. Ale dziwne uczucie bo nigdy czegoś takiego nie miałam. Aż się zaczelam zastanawiać czy wszystko wporządku tam z nimi..Dobra skurcz przeszedł... Oby to był ostatni. Masakra aż się głowie mi się zakręciło...
No masakra jest. Jak juz zwymiotuje to przez jakis czas jest lepiej a pozniej znowu mnie buja.. ehh no straszne i jeszcze do tego juz mam 37.1 takze wiem na 100 procent ze to jelitowka@wisienka94 współczuję tej jelitówki... [emoji17]
Taką temperature ma się w ciąży...No masakra jest. Jak juz zwymiotuje to przez jakis czas jest lepiej a pozniej znowu mnie buja.. ehh no straszne i jeszcze do tego juz mam 37.1 takze wiem na 100 procent ze to jelitowka
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Rób test [emoji7]Taką temperature ma się w ciąży... [emoji14]
A co do jajników to od tygodnia jakoś cisza z nimi, tylko brzuch jak na @ boli.
Jutro rano robię.Rób test [emoji7]
![]()
Nie ma związków bez kłótni mniejszych czy większych, bynajmniej ja nie znam. Ale grunt to znaleźć porozumienie i umieć wybaczyć i przeprosić a godzenie wtedy jest super dopełnieniemmłoda duchemją z moim jestem od 2004 z 3 przerwami.co do kłótni to zdarza sje.ja jestem dosyć nerwowa on zresztą też.ale szybko się godzimy także spoko
Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom
A może nospa by pomogła?Dobra skurcz przeszedł... Oby to był ostatni. Masakra aż się głowie mi się zakręciło...