1
174974
Gość
Dobra skurcz przeszedł... Oby to był ostatni. Masakra aż się głowie mi się zakręciło...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zawsze tak masz przy @ ?Dobra skurcz przeszedł... Oby to był ostatni. Masakra aż się głowie mi się zakręciło...
Przeważnie... No jak nic będzie @...Zawsze tak masz przy @ ?
Bo mnie od jakiegoś czasu kłuje lewa i prawa strona ale przy @ nigdy tak nie miałam więc łudzę się, że to objaw ciąży...
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie dzisiaj cały dzień bolą jajniki. Ale dziwne uczucie bo nigdy czegoś takiego nie miałam. Aż się zaczelam zastanawiać czy wszystko wporządku tam z nimi..Dobra skurcz przeszedł... Oby to był ostatni. Masakra aż się głowie mi się zakręciło...
No masakra jest. Jak juz zwymiotuje to przez jakis czas jest lepiej a pozniej znowu mnie buja.. ehh no straszne i jeszcze do tego juz mam 37.1 takze wiem na 100 procent ze to jelitowka@wisienka94 współczuję tej jelitówki... [emoji17]
Taką temperature ma się w ciąży...No masakra jest. Jak juz zwymiotuje to przez jakis czas jest lepiej a pozniej znowu mnie buja.. ehh no straszne i jeszcze do tego juz mam 37.1 takze wiem na 100 procent ze to jelitowka
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Rób test [emoji7]Taką temperature ma się w ciąży... [emoji14]
A co do jajników to od tygodnia jakoś cisza z nimi, tylko brzuch jak na @ boli.
Jutro rano robię.Rób test [emoji7]
![]()
Nie ma związków bez kłótni mniejszych czy większych, bynajmniej ja nie znam. Ale grunt to znaleźć porozumienie i umieć wybaczyć i przeprosić a godzenie wtedy jest super dopełnieniemmłoda duchemją z moim jestem od 2004 z 3 przerwami.co do kłótni to zdarza sje.ja jestem dosyć nerwowa on zresztą też.ale szybko się godzimy także spoko
Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom
A może nospa by pomogła?Dobra skurcz przeszedł... Oby to był ostatni. Masakra aż się głowie mi się zakręciło...